Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Οι δραστηριότητες του τακτικού εξωτερικού Αιματολογικού Ιατρείου περιλαμβάνουν τη διερεύνηση ασθενών με πιθανό αιματολογικό νόσημα, όπως αναιμίας, λευκοπενίας, θρομβοκυτταροπενίας, πολυερυθραιμίας, λευκοκυττάρωσης, θρομβοκυττάρωσης, λεμφδενοπάθειας, διαταραχών μεταβολισμού σιδήρου. Μέσα στα πλαίσια αυτά είναι εφικτή η εξέταση μυελού των οστών και η διενέργεια μυελογράμματος και οστεομυελικής βιοψίας.

Επίσης είναι δυνατή η παρακολούθηση ασθενών με χρόνια αιματολογικά νοσήματα, στο βαθμό που αυτοί δε λαμβάνουν χημειοθεραπεία, καθώς προς το παρόν η υπηρεσία αυτή δεν μπορεί να παρασχεθεί στο Γ.Ν. Λάρνακας.

Θεραπευτικές παρεμβάσεις όπως υποστήριξη με παράγωγα αίματος, χορήγηση ανοσοσφαιρινών, βιολογικών παραγόντων, ενδοφλέβιου σιδήρου, διενέργεια θεραπευτικών αφαιμάξεων μπορούν να πραγματοποιηθούν κατόπιν ολιγόωρης νοσηλείας των ασθενών.

Το ιατρείο Αιμόστασης και Πήξης ασχολείται με τη διερεύνηση ασθενών με πιθανή θρομβοφιλική, ή αιμορραγική διαταραχή, ασθενών που έχουν στο ιστορικό τους επεισόδιο θρόμβωσης, ή ασυνήθιστης αιμορραγίας, ασθενών που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή και εγκύων υψηλού θρομβοεμβολικού κινδύνου κατά τη διάρκεια της κύησης.

To ιατρείο Αιμόστασης και Πήξης διενεργείται κάθε Πέμπτη από την Δρ. Πυροβολάκη, ενώ το τακτικό αιματολογικό ιατρείο πραγματοποιείται καθημερινά, εκτός Πέμπτης από τον Δρ. Μπουραντά.

Ραντεβού διευθετούνται μετά από επικοινωνία με τη γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων στο τηλ 24800363.