Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Το Ακτινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Τροόδους,  παρέχει ολοκληρωμένες και σύγχρονες  εξετάσεις διαγνωστικής απεικόνισης  καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου.

 Το τμήμα στελεχώνεται από τεχνολόγους ακτινολόγους που είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν το κάθε περιστατικό που παραπέμπεται στο τμήμα.

Διενεργούνται στο Ακτινολογικό Τμήμα άμεσα όλες οι απαιτούμενες απεικονιστικές εξετάσεις όπως:

  • Ακτινογραφίες 
  • Ψηφιακές Πανοραμικές – κεφαλομετρικές εξετάσεις (CBCT-Dental scan 3D) 
  • Εξετάσεις μέτρησης οστικής πυκνότητας (εξέταση οστεοπόρωσης)

Οι πιο πάνω εξετάσεις πραγματοποιούνται χωρίς αναμονή, σε τελευταίας γενιάς ακτινολογικά μηχανήματα που έχει εξοπλιστεί τελευταίως το τμήμα.

Το ακτινολογικό τμήμα λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30πμ μέχρι τις 20:30μμ, ενώ από τις 20:30μμ μέχρι τις 7:30πμ ο τεχνολόγος- ακτινολόγος είναι on call, δηλαδή εξυπηρετεί όλα τα περιστατικά που χρήζουν ακτινολογικής εξέτασης μετά από κλήση που δέχεται από το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών ή από το Παθολογικό Θάλαμο του Νοσοκομείου.

Για τον έλεγχο της μέτρησης της οστικής πυκνότητας (τεστ οστεοπόρωσης) ή για Ψηφιακές Πανοραμικές – κεφαλομετρικές εξετάσεις (CBCT-Dental scan 3D) η διευθέτηση των ραντεβού γίνεται άμεσα μετα από τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ακτινολογικό τμήμα και για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευθέτηση των ραντεβού μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 25806737.

Λειτουργοί Ακτινολογικού Τμήματος 

  • Θεμιστοκλέους Αντωνία
  • Παναγιώτου Γιώργος 
  • Κωνσταντίνου Στέλλα