Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλίσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ Κλινικής

Η Αγγειοχειρουργική υπάρχει επίσημα ως αναγνωρισμένη ειδικότητα από την δεκαετία του 1990 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τον Ιούνιο του 2017 δημιουργήθηκε η Αγγειοχειρουργική Κλινική στα πλαίσια αναβάθμισης των Υπηρεσιών Υγείας υπό υπουργίας κ. Γεώργιου Παμπορίδη.

Το δυναμικό της αποτελείται από 5 ειδικούς και 4 ειδικευομένους Αγγειοχειρουργούς. Του τμήματος προΐσταται ο Δρ. Χρήστος Μπέκος.

Η κλινική αποτελείται από α) τον Θάλαμο νοσηλείας, β) το Τμήμα ημερήσιας φροντίδας γ) το Αγγειολογικό Εργαστήριο (5000 υπέρηχοι αγγείων ετησίως), και (δ) το Τμήμα καθετηριασμών όπου διενεργούνται πληθώρα ενδοαγγειακών και υβριδικών παρεμβάσεων.

Υπάρχει, επίσης δυνατότητα άμεσης εκτίμησης των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία κάθε Δευτέρα και Τετάρτη.

Καλύπτεται ολόκληρο το φάσμα των αγγειακών παρεμβάσεων με την διενέργεια πέραν των χιλίων εγχειρήσεων ετησίως ανοικτών και ενδοαγγειακών κυρίως ενδοαγγειακά με stent/graft.

Ενδεικτικά αναφέρεται η ενδοαγγειακή διόρθωση ανευρυσμάτων (EVAR, TEVAR, PEVAR, COMPLEX ENDOVASCULAR AORTIC PROCEDURES), νόσου των καρωτίδων (CAS, CEA),

καθώς και αφαίρεση κιρσών με τις ποιο σύγχρονες ενδοαγγειακές μεθόδους (RFA, Venaseal ).

Έμβλημα της κλινικής είναι η ασφάλεια, η αυτονομία στην αντιμετώπιση ολων των παθήσεων και επιπλοκών, η αποτελεσματικότητα  γι αυτό και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο αναφοράς.

Διευθυντής: Δρ. Χρήστος Μπέκος Ειδικοί (Αγγειοχειρουργοί) : Δρ. Χρ. Κούννος, Δρ. Κ. Καπούλας, Δρ. Θ. Περδικίδης, Δρ. Π. Χριστοφόρου