Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Γενικές Πληροφορίες

Στο φαρμακείο του Γ.Ν.Λ εκτελούνται συνταγές δικαιούχων του ΓΕΣΥ για φάρμακα τα οποία περιλαμβάνονται στο κατάλογο φαρμακευτικών προϊόντων της 2ης φάσης του ΓΕΣΥ.

Επιπρόσθετα εξυπηρετούνται οι ασθενείς που κατέχουν ταυτότητες νοσηλείας για παροχή υπηρεσιών που δεν περιλαμβάνονται στο ΓΕΣΥ όπως οι συνταγές από οδοντίατρους του ΟΚΥΠΥ,οι  μη δικαιούχοι ΓΕΣΥ που κατέχουν

ταυτότητες  νοσηλείας καθώς και οι μη εγγεγραμμένοι δικαιούχοι ΓΕΣΥ ως οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Ακόμη εκτελούνται συνταγές για όλες τις ονομαστικές εγκρίσεις.

Εξυπηρετούνται οι θαλάμοι του νοσοκομείου, γίνονται πωλήσεις σε κλινικές και φαρμακεία για φαρμακευτικά προϊόντα που είναι έλλειψη στην αγορά.

Ετοιμάζονται γαληνικά σκευάσματα για συγκεκριμένους ασθενείς.

Η κλινική απεξάρτησης λαμβάνει τη θεραπευτική αγωγή των ασθενών της επίσης από το φαρμακείο. Το φαρμακείο έχει επίσης την ευθύνη χορήγησης ναρκωτικών τόσο στους θαλάμους όσο και σε ασθενείς με την εκτέλεση συνταγής.

Στο  φαρμακείο διενεργούνται επίσης και οι εσωτερικές του διεργασίες όπως η παραγγελία φαρμάκων από τη Διεύθυνση Αγορών και Προμηθειών για τη κάλυψη των αναγκών όπως αναφέρονται πιο πάνω, η παραλαβή και καταμέτρηση των φαρμάκων αυτών και η καταχώρηση τους στα αποθέματα του φαρμακείου. Γίνεται επίσης συχνός έλεγχος του αποθέματος της αποθήκης καθώς και η διαδικασία  κλεισίματος του μήνα με την ολοκλήρωση κάθε ημερολογιακού μήνα.

Πού βρίσκεται το Φαρμακείο;

Το φαρμακείο βρίσκεται  στο παλαιό δρόμο Λευκωσίας- Λεμεσού 1450.

Ωράριο Λειτουργίας

8:00- 14:30

Τρόπος πληρωμής

Μετρητά, ένσημα, πιστωτικές κάρτες

Εξυπηρέτηση ασθενών με COVID

Οι συνταγές των ασθενών με κορονοϊό  εκτελούνται  πέραν των εργάσιμων ωρών αργίες και Σαββατοκυρίακα από τις 9:00 πμ-12:00 μμ αφού κληθεί από το τηλεφωνικό κέντρο ο επί καθήκον τι φαρμακοποιός

Τηλέφωνα επικοινωνίας

22603229 , 22603227