Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Γενικές Πληροφορίες

Το φαρμακείο του Νοσοκομείου εξυπηρετεί εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς .

Επιπρόσθετα εξυπηρετούνται από το φαρμακοποιό της θυρίδας οι ασθενείς που κατέχουν ταυτότητες νοσηλείας για παροχή υπηρεσιών που δεν περιλαμβάνονται στο ΓΕΣΥ όπως οι συνταγές από οδοντιάτρους του ΟΚΥΠΥ, οι μη δικαιούχοι ΓΕΣΥ που κατέχουν ταυτότητες νοσηλείας καθώς και οι μη εγγεγραμμένοι δικαιούχοι ΓΕΣΥ ως οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας καθώς οι πολιτικοί  και Ουκρανοί πρόσφυγες. Εκτελούνται επίσης  συνταγές για όλες τις ονομαστικές εγκρίσεις  και για τα εξειδικευμένα φάρμακα.Γίνονται πωλήσεις φαρμάκων που δεν διατίθενται στον ιδιωτικό τομέα σε κλινικές, ιατρεία, φαρμακεία και πολίτες.

Πού βρίσκεται το Φαρμακείο;

Το φαρμακείο του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού βρίσκεται στο  ισόγειο  , όπου είναι οι θυρίδες για την εκτέλεση των συνταγών. Στον υπόγειο χώρο βρίσκεται η Αποθήκη, ο χώρος ετοιμασίας διαλυμάτων και φαρμάκων για  εσωτερικούς  ασθενείς, και τα γραφεία.

Ωράριο Λειτουργίας

Tο ωράριο λειτουργίας του Φαρμακείου είναι 7.30 π.μ -15.00 μ.μ. Οι θυρίδες για εκτέλεση συνταγών είναι  7.45π.μ – 14.45 μ.μ    

Τρόπος πληρωμής

Γίνεται στο ταμείο απέναντι από το φαρμακείο στο ισόγειο με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα. Κλινικές, ιδιωτικά φαρμακεία ,ιατρεία και πολίτες για αγορά φαρμάκων στο κεντρικό ταμείο Γ.Ν.Λεμεσού.

Θαλασσαιμικούς Ασθενείς

Στο Γενικό  Νοσοκομείο Λεμεσού λειτουργεί  Παρεντερική  Μονάδα που είναι υπό την ευθύνη του Φαρμακείου και παρασκευάζει ελαστομερείς  αντλίες  desferioxamin  για τους θαλασσαιμικούς παγκύπρια.

COVID ΦΑΡΜΑΚΑ

Τηλέφωνο επικοινωνίας

25801104, 25801253, 25801238, 25801241, 25801162.