Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα αποτελείται από 3 ιατρούς Γαστρεντερολόγους και από 11 Νοσηλευτικούς Λειτουργούς.

Στο Τμήμα αυτό διεκπεραιώνονται οι ακόλουθες εργασίες:

Τρεις μέρες την εβδομάδα τηρείται Εξωτερικό Γαστρεντερολογικό Ιατρείο, όπου εξετάζονται νέοι και παλαιοί ασθενείς για διάφορα νοσήματα και για προγραμματισμό Ενδοσκοπικών ή και άλλων εξετάσεων.

Ετήσια στο τμήμα μας διενεργούνται  πάνω από 3200 ενδοσκοπήσεις, που περιλαμβάνουν τόσο διαγνωστικές όσο και επεμβατικές πράξεις  σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς ασθενείς.

Ενδεικτικά στο τμήμα μας διενεργούνται επεμβάσεις:  ενδοσκοπική αφαίρεση πολυπόδων, διαστολή στενώσεων, περίδεση κιρσών οισοφάγου, τοποθέτηση και αλλαγή Διαδερμικής Ενδοσκοπικής Γαστροστομίας (PEG), τοποθέτηση ενδοπροθέσεων- stent πεπτικού, tattoo βλαβών, αιμόσταση σε αιμορραγίες πεπτικού, αφαίρεση ξένων σωμάτων από τον πεπτικό σωλήνα κ.ά.

Επίσης εξυπηρετούνται επείγοντα περιστατικά εντός και εκτός ωρών εργασίας.

Στο τμήμα μας παρακολουθείται μεγάλος αριθμός ασθενών με ΙΦΝΕ,  λειτουργεί  μονάδα ημερήσιας νοσηλείας φλεγμονωδών νοσημάτων, όπου καθημερινά χορηγούνται ενδοφλέβιες εγχύσεις βιολογικών παραγόντων.

Παράλληλα, στο τμήμα μας εξυπηρετούνται περιστατικά ERCP από εξωτερικούς συνεργάτες καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν.

Πέραν όλων αυτών, η διευθύντρια του Τμήματος συμμετέχει σε διάφορες επιτροπές όπως Ad hoc Επιτροπή για έγκριση φαρμάκων, σε Ιατροσυμβούλια για αγορά υπηρεσιών από τον Ιδιωτικό Τομέα, καθώς και σε Επιτροπές για αγορά εξοπλισμού και αναλωσίμων για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος.