Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλίσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ Κλινικής

To Κέντρο Πρόληψης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕ.Π.Α.Δ.Δ) είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία με έδρα το Νοσοκομείο «Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ» στη Λευκωσία.

Η διεπαγγελματική ομάδα του Κέντρου αποτελείται από παιδοψυχίατρο που έχει τον επιστημονικό συντονισμό, κλινικούς ψυχολόγους, εργοθεραπευτρίας και νοσηλευτές ψυχικής υγείας. Η διεπαγγελματική ομάδα είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση των Διατροφικών Διαταραχών με εξειδίκευση στην ατομική και οικογενειακή θεραπεία.

Στενοί συνεργάτες του Κέντρου στην πορεία της θεραπευτικής διαδικασίας είναι τα Παιδιατρικά Τμήματα, η κλινική διαιτολόγος και το Τμήμα Ενδονοσοκομειακής Νοσηλείας Εφήβων (Τ.Ε.Ν.Ε.) του Νοσοκομείου «Αρχ. Μακάριος ΙΙΙ»

Το ΚΕΠΑΔΔ παρέχουμε σε συνεργασία με τους στενούς συνεργάτες του Κέντρου,  αξιολόγηση και θεραπεία σε παιδιά και έφηβους μέχρι 18 ετών, με σοβαρές σωματικές και ψυχολογικές δυσκολίες που σχετίζονται με διατροφικές διαταραχές συμπεριλαμβανομένης της ψυχογενούς ανορεξίας, της ψυχογενούς βουλιμίας, επεισοδίων υπερφαγίας και άρνησης λήψης τροφής.

Επιστημονική Συντονίστρια:

Δρ. med. Νίκη Ιεροδιακόνου –Χριστοφή

Ιατροί Κλινικής:

Δρ. med. Νίκη Ιεροδιακόνου –Χριστοφή