Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Η Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας βρίσκεται στον 7ον όροφο του νοσοκομείου και διαθέτει 30 κλίνες σε δίκλινα και τετράκλινα δωμάτια νοσηλείας, όλα με ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας στους ασθενείς. Ακόμη, ασθενείς της Παθολογικής κλινικής νοσηλεύονται και στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κλινική εφημερεύει καθημερινά και στελεχώνεται από 6 Ειδικούς Ιατρούς, 6 Ειδικευόμενους και 4 Ασκούμενους Ιατρούς. Σε συνεργασία με τις άλλες κλινικές του νοσοκομείου καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες νοσηλείας των ασθενών της κλινικής. Σημειώνεται ακόμη ότι στη Παθολογική Κλινική λόγω του ότι στο Νοσοκομείο μας δεν υπάρχουν αρκετές ειδικότητες, νοσηλεύονται και διερευνώνται ασθενείς με αιματολογικά, ογκολογικά, πνευμονολογικά και νευροχειρουργικά προβλήματα.

Όσον αφορά τα εξωτερικά Ιατρεία, το διαβητολογικό κέντρο προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του διαβήτη, όπως διάγνωση και θεραπευτική αγωγή, αντλίες ινσουλίνης, ιατρείο διαβήτη κύησης, ιατρείο διαβητικού ποδιού και εκπαίδευση στην χορήγηση ινσουλίνης.

Επιπλέον, υπάρχει εξειδικευμένο Ηπατολογικό Ιατρείο, Ιατρείο Αρτηριακής Υπέρτασης όπου γίνεται και τοποθέτηση για 24ώρη καταγραφή Αρτηριακής πίεσης και διερεύνηση δευτεροπαθούς υπέρτασης.
Τέλος, πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του και το ιατρείο λοιμώξεων.