Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Αλέξης Καλαβάς

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

22871870 / 22871385

Γραφείο ιατρού:

22871870 / 22871385
Τμήμα: Κέντρο Υγείας Στροβόλου
Υπεύθυνος Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Προσωπικός Ιατρός

Βιογραφικό

«Ο Δρ Αλέξης Καλαβάς σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του “Ovidius” Πανεπιστημίου στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας. Κατέχει τον τίτλο Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής και επίσης Μεταπτυχιακό τίτλο στο πρόγραμμα «Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας» από το Frederick University.

Εργάζεται στον Δημόσιο Τομέα ως Προσωπικός Ιατρός από το 2004 μέχρι σήμερα.

Με την έναρξη του ΓεΣΥ εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) ως ΠΙ ενηλίκων και είναι ο Υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Στροβόλου στη Λευκωσία. Πρόσφατα του ανατέθηκαν σε προσωρινή βάση τα επιπρόσθετα καθήκοντα του Διευθυντή Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Οργανισμού. Επιπλέον εργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου στο πεδίο των Κέντρων Υγείας όπως επίσης και ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης στο μάθημα της Δημόσιας Υγείας».