Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Ανδρέας Κυριάκου

Παιδίατρος, Παιδοενδοκρινολόγος

Για ραντεβού:

22405035

Γραφείο ιατρού:

22405035
Νοσοκομείο: Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ
Τμήμα: Παιδοενδοκρινολογικό

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Βιογραφικό

Ο Δρ Ανδρέας Κυριάκου σπούδασε Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2003. Εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική αρχικά στο Μακάρειο Νοσοκομείο και ακολούθως στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας εξειδικεύτηκε στην Παιδιατρική Ενδοκρινολογία στο Royal Hospital for Children, του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μετά το τέλος της εξειδίκευσης εργάστηκε ως Consultant στην Παιδιατρική Ενδοκρινολογία στο National Children’s Hospital του Δουβλίνου για 1 χρόνο και στη συνέχεια στο Royal Hospital for Children, Glasgow για 5 χρόνια. Στη διάρκεια αυτών των ετών ασχολήθηκε με όλο το φάσμα παθήσεων στην Παιδιατρική Ενδοκρινολογία,όπως οι παθήσεις της αύξησης και εφηβείας, θυρεοειδούς και εφηβικής γυναικολογίας, αλλά και πιο εξειδικευμένα όπως τα μεταβολικά νοσήματα οστών, σπάνια σύνδρομα (Prader-Willi, Turner) οι ορμονικές επιπλοκές μετά από κακοήθειες, διαφορές στην ανάπτυξη του φύλου και δυσφορία φύλου. Έχει σημαντικό διδακτικό έργο σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα, όπως επίσης και ερευνητικό έργο με πάνω από 30 δημοσιεύσεις στη διεθνή βιβλιογραφία και συμμετοχή ως ομιλητής σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Είναι μέλος της Ευρωπαικής Εταιρείας Παιδιατρικής Ενδοκρινολογίας. Από τον Απρίλιο το 2021 εργάζεται ως Παιδοενδοκρινολόγος στην Παιδοενδοκρινολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2021- σήμερα: Παιδοενδοκρινολόγος, Παιδοενδοκρινολογική Κλινική, Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ 2016 – 2021: Παιδοενδοκρινολόγος, Department of Paediatric Endocrinology, Department of Child Health, Royal Hospital for Children, Glasgow, UK 2015 – 2016: Παιδοενδοκρινολόγος, National Children’s Hospital, Dublin, Ireland 2013-2015: Clinical Research Fellow in Paediatric Endocrinology, Department of Paediatric Endocrinology, Department of Child Health, Royal Hospital for Children, Glasgow, UK 2012 – 2013: Εκπαίδευση στην Παιδοενδοκρινολογία, Παιδοενδοκρινολογική Κλινική, Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ 2011: Εκπαίδευση στην Παιδοενδοκρινολογία, Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Αθήνα 2008 – 2010: Ειδικότητα στην Παιδιατρική, Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Αθήνα 2006 – 2008: Ειδικότητα στην Παιδιατρική, Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ 2004 – 2005: Ασκούμενος Ιατρός, Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας