Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Ανδρέας Μήτσης

Καρδιολόγος

Για ραντεβού:

22603544

Γραφείο ιατρού:

22604132
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Καρδιολογική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Παθήσεις των στεφανιαίων αγγείων | Στεφανιογραφία | Διαδερμική Αγγειοπλαστική | Κλασματική Εφεδρεία Ροής | Ενδοαγγειακός Υπέρηχος | Οπτική τομογραφία συνοχής | Παθήσεις της Αορτής | Ενδαγγειακές τεχνικές αορτής | Eπεμβατική αντιμετώπιση δομικών καρδιοπαθειών

Βιογραφικό

Ο Δρ. Ανδρέας Μήτσης ολοκλήρωσε τις ιατρικές του σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 2006 και την ειδικότητα της καρδιολογίας στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας το 2015. Αφού εργάσθηκε ως εξειδικευόμενος Εντατικολογίας στη ΜΕΘ του ΓΝ Λευκωσίας και ως ιατρικός λειτουργός Καρδιολογίας στο ΓΝ Λάρνακας, το 2016 αναχώρησε για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου εξειδικεύθηκε για 2 έτη στην Επεμβατική Καρδιολογία και στις ενδαγγειακές τεχνικές αντιμετώπισης παθήσεων της Αορτής, στο Royal Brompton Hospital του Λονδίνου. Το 2018 βραβεύθηκε με μια υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαδερμικών Καρδιαγγειακών Παρεμβάσεων (EAPCI) και μετέβει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βέρνης, Ελβετία, για ένα 12 μηνο πρόγραμμα εξειδίκευσης σε νεότερες τεχνικές επεμβατικής καρδιολογίας και τεχνικών επεμβατικής αντιμετώπισης δομικών καρδιοπαθειών. Από τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στη Κύπρο και αποτελεί μέλος της ομάδας επεμβατικής καρδιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο Δρ. Μήτσης έχει περισσότερες από 25 δημοσιεύσεις σε διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχή σε συγγραφή βιβλίων καρδιολογίας, παρουσιάσεις περιλήψεων ιατρικών εργασιών και ομιλιών σε διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και της Κυπριακής Εταιρείας Καρδιολογίας, του Κυπριακού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ΚΥΣΑΝ), της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (ESC) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Διαδερμικών Καρδιαγγειακών Παρεμβάσεων (EAPCI).

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2009-2015: Ειδικευόμενος Καρδιολογίας, ΓΝ Λευκωσίας 2015 – 2016: Εξειδικευόμενος Εντατικολογίας (ΜΕΘ), ΓΝ Λευκωσίας 2016: Ιατρικός Λειτουργός Α’ τάξης Καρδιολογίας, ΓΝ Λάρνακας 2016 – 2018: Εξειδικευόμενος Επεμβατικής Καρδιολογίας, Βασιλικό Νοσοκομείο του Μπρόμπτον, Λονδίνο 2018 – 2019: Εξειδικευόμενος Επεμβατικής Καρδιολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βέρνης 2020 – Σήμερα: Επεμβατικός Καρδιολόγος ΓΝ Λευκωσίας