Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Δρ. Χριστίνα Στεφάνου

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

Γραφείο ιατρού:

25801197 25801198
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Τμήμα: ΤΑΕΠ
Ιατρός Κλινικής

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Διαχείριση στην Κατάχρηση Ναρκωτικών Ουσιών

Βιογραφικό

Η Δρ. Χριστίνα Στεφάνου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της και απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής και Χειρουργικής. Νωρίς στις σπουδές της αποφάσισε να ειδικευτεί στη Γενική Ιατρική. Ταξίδεψε στο Μεξικό και την Ινδία εθελοντικά για να αποκτήσει ένα ευρύτερο φάσμα γνώσεων σχετικά με διάφορες ασθένειες και τη διαχείριση τους. Εργάστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών αυτών των χωρών. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, παρέμεινε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου πήρε την ειδικότητά της στη Γενική Ιατρική. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας της μπόρεσε να αποκτήσει βασικές κλινικές δεξιότητες για θεραπεία ευρέως φάσματος ασθενών, από νεογέννητα έως ηλικιωμένους. Είναι μέλος του Royal College of General Practioners από το 2015 και το 2019 έχει παρακολουθήσει προγράμματα Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής ALS (Advanced Life Support), & Εξειδικευμένης Υποστήριξης Της Ζωής σε τραύμα (ATLS – Advanced Trauma Life Support).

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2008 – 2009: Royal Shrewsbury Hospital – Foundation Year 1 Doctor στην Πνευμονολογική, Γενική Χειρουργική και Γυναικολογική και Μαιευτική Κλινική 2009 – 2010: Good Hope Hospital και Birmingham Children’s Hospital – Foundation Year 2 Doctor στο Τμήμα Γηριατρικής Ιατρικής και στο Τμήμα της Παιδιατρικής ΩΡΛ και στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών 2010 – 2011: Royal Orthopaedic Hospital – Senior House Officer στην Κλινική Ορθοπεδικής Ογκολογίας Ενηλίκων και Παίδων 2011 – 2012: Moseley Hall Hospital και City Hospital Dudley Road – Senior House Officer στο Τμήμα Ιατρικής Αποκατάστασης και Εγκεφαλικών και Γυναικολογική και Μαιευτική Κλινική 2012 – 2013: Good Hope Hospital και Lordswood House Medical Practice – Senior House Officer στο Τμήμα Παιδιατρικής και Νεογνών και Γενικής Ιατρικής 2013 – 2014: Harborne Medical Practice – Registrar στην Γενική Ιατρική 2014 – 2015: Erdington Medical Practice – Γενικός Ιατρός 2015 – 2016: Πολυκλινική Υγεία – Ιατρός Επειγόντων και Ατυχημάτων 2016 – 2017: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Γενικός Ιατρός στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών 2017 – σήμερα: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού – Γενικός Ιατρός στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών