Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Δημήτριος Γαρπόζης

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Για ραντεβού:

22603550

Γραφείο ιατρού:

22603488
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Ορθοπαιδική Κλινική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Τραυματολογία , Αθλητικές κακώσεις , Ολικές Αρθροπλαστικές γόνατος, ισχίου.

Βιογραφικό

Ο Δρ Γαρπόζης φοίτησε ταυτόχρονα στην Στρατιωτική Σχολή ΣΣΑΣ και στο Ιατρικό Τμήμα του Α.Π.Θ από το 1996 μέχρι το 2002 οπόταν και αποφοιτησε με βαθμό 8 (Λίαν Καλώς). Ακολούθησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στο Γ.Ν.Λευκωσίας (2006-2012) και έλαβε τον Τίτλο του Ορθοπαιδικού Χειρουργού από το Ε.Κ.Π. Αθηνών τον Οκτώβριο του 2012. Στα πλαίσια της ειδικότητας του συμμετείχε στις δραστηριότητες της Μικροχειρουργικής κλινικής του Γ.Ν.Α ΚΑΤ για περίοδο 6 μηνών όπου εξοικειώθηκε στη χειρουργική άνω άκρου, την αρθροσκόπηση και τη μικροχειρουργική. Εργάζεται στο δημόσιο ως Ορθοπαιδικός χειρουργός από το 2012. Έχει εμπειρία σε διάφορους τομείς της ορθοπαιδικής όπως η αντιμετώπιση σύνθετων κακώσεων άνω και κάτω άκρων ,η αντιμετώπιση πολυτραυματιών και η αρθροπλαστική για αποκατασταση οστεοαρθρίτιδας ισχίου , γόνατος και κατ’ ‘ωμον αρθρώσεων. Έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην χειρουργική αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων με διενέργεια αρθροσκοπήσεων αλλά και ανοικτών επεμβάσεων στις αρθρώσεις γόνατος , ώμου και ποδοκνημικής. Το τελευταίο διάστημα σε συνεργασία με το τμήμα λοιμώξεων και πλαστικής χειρουργικής, αντιμετωπίζει σύμπλοκα περιστατικά σηπτικής αρθρίτιδας καθώς και οστεομυελίτιδας μακρών οστών με οστικά ελλείματα και παραμορφώσεις άκρων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στα Τμήματα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2002 – 2003 401 Γ.Σ.Ν.Α – ΣΕΥ , 2003 – 2006 Ιατρός σε μονάδες Εθνικής Φρουράς. 2006 – 2012 Ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής Γ.Ν. Λευκωσίας. 2012 – 2015 Ορθοπαιδικός Χειρουργός στο 106 ΣΝΕ . 2015 – 2018 Ορθοπαιδικός Χειρουργός Γ.Ν. Λάρνακας . 2018 – σήμερα Ορθοπαιδικός Χειρουργός Γ.Ν. Λευκωσίας