Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Ευστράτιος Τρογκάνης

Καρδιολόγος

Για ραντεβού:

25801478

Γραφείο ιατρού:

25801437 25801478
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Τμήμα: Καρδιολογική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Καρδιακή Ανεπάρκεια , Θρόμβωση και
Αντιθρομβωτική Αγωγή

καρδιολόγος (Λεμεσός)

Βιογραφικό

Ο Δρ. Τρογκάνης Στράτος φοίτησε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών στην Ελλάδα και ακολούθως έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Καρδιολογίας μετά από εκπαίδευση σε νοσοκομεία της επαρχίας της Ελλάδος και των Αθηνών.

Εργάστηκε ως ειδικός επιμελητής Καρδιολογίας σε νοσοκομεία της Αθήνας. Έχει αποκτήσει, κατόπιν εξετάσεων, Δίπλωμα Γενικής Καρδιολογίας της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας και Δίπλωμα εξειδίκευσης στη Θρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή και έχει ασχοληθεί ειδικά με πληθυσμούς ασθενών με Καρδιακή Ανεπάρκεια, διατελώντας επανηλειμμένως, υπεύθυνος τακτικών ιατρείων Καρδιακής Ανεπάρκειας σε νοσοκομεία της Αθήνας. Έχει λάβει μέρος ως ερευνητής σε αρκετές και σημαντικές πολυκεντρικές μελέτες σχετικές με τις πιο σύγχρονες θεραπείες της Καρδιακής Ανεπάρκειας.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ευρωπαϊκά περιοδικά Καρδιολογίας, έχει λάβει μέρος ως ομιλητής σε πανελλήνια συνέδρια και έχει αναρτήσει πρωτότυπες εργασίες σε πανευρωπαϊκά καρδιολογικά συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Κατέχει επίσης πτυχίο Ιστορίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (Παν/μιο Αιγαίου) και έχει παρακολουθήσει μετπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Υγεία, τα Χρόνια Νοσήματα και τις Συμπεριφορές Υγείας, (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, Αθήνα). Είναι παντρεμένος και έχει δυο τέκνα.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2009-2011: Υπηρεσία υπαίθρου – Αγροτικός Ιατρός, Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, «Βοστάνειο»
2011-2012: Ειδικότητα Παθολογίας, Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας
2013-2015: Ειδικότητα Καρδιολογίας, Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς
2015-2017: Ειδικότητα Καρδιολογίας, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»
2017-2018: Ειδικός Καρδιολόγος, Νευροχειρουργική Μονάδα, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς»
2018-2020: Ειδικός Καρδιολόγος, Επιμελητής Β’, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ»
2020-σήμερα: Ειδικός Καρδιολόγος, Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

καρδιολόγοι στο γενικό νοσοκομείο λεμεσός