Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Ειρήνη Πούππη

Οφθαλμίατρος

Για ραντεβού:

24800525

Γραφείο ιατρού:

24800431
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας
Τμήμα: Οφθαλμιατρική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Χειρουργείο Γλαυκώματος/ Οφθαλμολογικές παθήσεις λόγο σακχαρώδες διαβήτη/ Πλαστική και επανορθωτική χειρουργική σε οξεία τραύματα οφθαλμού και περιοφθαλμικων μορίων

Βιογραφικό

Η Δρ. Πούππη Ειρήνη Βάσου, αποφοίτησε το 1982 τον πρακτικό κλάδο του πέμπτου Γυμνασίου και Λεύκιου Λεμεσού Κύπρου με Αριστείο. Τον Σεπτέμβριο του 1982 ξεκίνησε σπουδές ιατρικής στο 1ο Ιατρικό Ινστιτούτο της Μόσχας ” Ι.Μ.Σετσενοβ” τις οποίες ολοκλήρωση με επιτυχία (δίπλωμα με άριστα) το 1988 . Το ίδιο έτος έγινε δεκτή στην καθέδρα Οφθαλμολογίας της Ιατρικής Ακαδημίας Μόσχας , με έδρα το Επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο οφθαλμικών παθήσεων της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών, για εξειδίκευση στην οφθαλμολογία.
Μετά την ολοκλήρωση της εξειδίκευσής οφθαλμολογία, η Δρ.Πούππη εργάστηκε για δώδεκα χρονια στο Τμήμα Γλαυκώματος στο Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών οφθαλμικών παθήσεων της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακολούθησε αρκετά προχωρημένα εκπαιδευτικά μεταπτυχιακά μαθήματα κατάρτισης στους ακόλουθους τομείς : Χειρουργείο καταράκτη και Γαλακτωματοποίηση Καταρράκτη, Χειρουργικές και συντηρητικές μέθοδοι στη θεραπεία του γλαυκώματος οπως Παροχετευτικές επεμβάσεις και διαφορών ειδών Τραμπεκουλεκτομές, Εναπόθεση βαλβίδας Ahmed και σωληναρίων σιλικόνης, Τραμπεκτοπλαστικές με λέιζερ SLT, Ιριδεκτομή με YAG laser κλπ, Μέθοδοι διάγνωσης υπερήχων στην οφθαλμολογία, Μέθοδοι θεραπείας παθήσεων αμφιβληστροειδούς και προσθίου ημιμόριου με λέιζερ στην οφθαλμολογία, Σύγχρονες μέθοδοι διάγνωσης στην οφθαλμολογία όπως η Φλουροαγγειογραφία, η Τομογραφία Οπτικής Συνοχής (OCT), η Τομογραφία αμφιβληστροειδούς της Χαϊδελβέργης (HRT) και Θεραπεία ασθενειών αμφιβληστροειδούς και οπτικού νεύρου κλπ.

Στο παρελθόν, ως μέλος της E.S. O. P. R. S (Ευρωπαϊκή Εταιρεία οφθαλμικής πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής), συμμετείχε επανειλημμένα με επιστημονικές παρουσιάσεις σε ευρωπαϊκά ετήσια ( Ισπανία, Γαλλία) και διεθνή (Λετονία, Ισραήλ ) οφθαλμολογικά συνέδρια.
Ως μέλος της Ρωσικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας και της ρωσικής εταιρείας γλαυκώματος είχε διάφορα επιστημονικά άρθρα σε ρωσικά και ξένα περιοδικά Οφθαλμολογίας.
Τον Ιούλιο του 2006 ο Δρ. Πούππη επαναπατρίστηκε στην Κύπρο και από τις 16 Ιουλίου 2007 εργάζεται ως χειρουργός-οφθαλμίατρος στο κυβερνητικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
Η Δρ Πούππη μιλάει άπταιστα τέσσερις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά και Γαλλικά).

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

9/1982-7/1988 : Φοιτητρια ιατρικης στο 1το Ιατρικο Ινστιτουτο του Ι.Μ.Σετσενοβ της Μοσχας

10/1988-10/1990: Ασκούμενη Εσωτερική Ιατρός, Κλινική Ordinatura,Επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο οφθαλμικών παθήσεων της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών

12/1990-12/1993: Ασκούμενη Εσωτερική Ιατρός, κλινική Ασπιραντούρα, Τμήμα Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, Επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο οφθαλμικών παθήσεων της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών

1/1994-6/2006: Χειρούργος Οφθαλμίατρος, Τμήμα Γλαυκώματος, Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών Οφθαλμικών παθήσεων της Ρωσικής Ακαδημίας Ιατρικών Επιστημών

7/2007-Σήμερα: Χειρούργος Οφθαλμίατρος, Γ. Ν. Λάρνακας