Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Ειρήνη Ζαρβού

Πνευμονολόγος, Φυματιολόγος

Για ραντεβού:

22604286

Γραφείο ιατρού:

22604286
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Πνευμονολογική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Εύκαμπτη βρογχοσκόπηση- ενδοβρογχικός υπέρηχος (ΕBUS)

Βιογραφικό

H Δρ. Ειρήνη Ζαρβού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Comenius University of Bratislava, Σλοβακία. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Πνευμονολογία – Φυματιολογία στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας της πέρασε από δάφορα τμήματα / νοσοκομεία μεταξύ αυτών από το 251 ΓΝΑ, Γενικό Νοσοκομείο νοσημάτων θώρακος “Η Σωτηρία”, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”. Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας, συνέχισε την εκπαίδευση της στην επεμβατική πνευμονολογία, ιδιαίτερα στον ενδοβρογχικό υπέρηχο (EBUS), στο τμήμα επεμβατικής πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Απέκτησε την πιστοποίηση για EBUS από την Ευρωπαική Πνευμονολογική εταιρεία. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και συνέδρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής εταιρείας, όπως και της Ευρωπαικής Πνευμονολογικής Eταιρείας. Είναι ειδικός επιστήμονας/συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου. Στόχος της είναι η συνεχής επιμόρφωση προς καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών και αναβάθμηση των προσφερόμενων υπηρεσιών .

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

  • 2014-2015 Πρακτική άσκηση στην Παθολογία και Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσκοκείμο Αμμοχώστου
  • 2015-2016 Άσκηση στην Παθολογία , στην Β΄Παθολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας
  • 2016-2021 Άσκηση ειδικότητας Πνευμονολογίας Φυματιολογίας στο 251 ΓΝΑ, συμπεριλαμβανομένων εξάμηνη εκπαίδευση στην 2η Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του ΠΓΝ ” Αττικόν” δίνοντας έμφαση στις διάμασες πνευμονοπάθειες και στα σπάνια νοσήματα του θώρακα, εξάμηνη εκπαίδευση στη ΜΕΘ του 251 ΓΝΑ .
  • 01/2021- 09/2022 εκπαίδευση στο τμήμα ενδοσκοπήσεων της 1ης Πανεπιτημιακής Πνευμονολογικής κλινικής ΕΚΠΑ, στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών – “Η Σωτηρία”
  • 10/2021 έως και σήμερα Ιατρικός λειτουργός – Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας