Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Έλενα Κουσιαππή

Εντατικολόγος, Πνευμονολόγος, Φυματιολόγος

Για ραντεβού:

Γραφείο ιατρού:

22603000
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Βιογραφικό

Η Δρ. Έλενα Κουσιαππή αποφοίτησε από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (Ηνωμένο Βασίλειο) το 2010. Ακολούθως, εργάστηκε στην ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας στο New Cross Hospital, Wolverhampton και στο Queen Elizabeth Hospital, Birmingham. Kατά την εργασία της στο Ηνωμένο Βασίλειο απέκτησε εμπειρία σε διάφορους τομείς της Εσωτερικής Παθολογίας όπως Πνευμονολογία, Ογκολογία, Ηπατολογία και Ιατρική στην Τρίτη Ηλικία. Συνέχισε την εκπαίδευσή της, αρχικά στο Παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και έπειτα, στην Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας μετά από επιτυχείς εξετάσεις στην Αθήνα, Ελλάδα. Στη συνέχεια εργάστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου ολοκλήρωσε την εξειδίκευση στην Εντατικολογία Ενηλίκων. Η Δρ. Έλενα Κουσιαππή είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master στη Διαχείριση του Πόνου (ΜSc Pain Management) από το Πανεπιστήμιο του Cardiff (Ηνωμένο Βασίλειο), από το οποίο αποφοίτησε με Διάκριση. Eίναι επίσης πιστοποιημένη στην παροχή προηγμένης καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Advanced Life Support – ALS). Η Δρ. Έλενα Κουσιαππή κατέχει άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος από το Ιατρικό Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου (General Medical Council – GMC) και από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο. Είναι επίσης μέλος της Πνευμονολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΠΕΚ), της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (European Respiratory Society – ERS), της Εντατικολογικής Εταιρείας Κύπρου και της Ευρωπαϊκής Εντατικολογικής Εταιρείας (European Society of Internal Care Medicine – ESICM). Kατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, η Δρ. Έλενα Κουσιαππή έχει δημοσιεύσει διάφορα άρθρα σε ιατρικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε αριθμό Παγκύπριων και Πανευρωπαϊκών συνεδρίων, ενώ σε κάποια εξ αυτών ήταν και ομιλήτρια.