Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Ελένη Ιωάννου Χατζηχαραλάμπους

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

22444466

Γραφείο ιατρού:

22444466 99499419
Τμήμα: Κέντρο Υγείας Αγλαντζιάς
Υπεύθυνη Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Βιογραφικό

Η Δρ Ελένη Ιωάννου Χατζηχαραλάμπους είναι γενικός οικογενειακός ιατρός και εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Αγλαντζιάς ως υπεύθυνη ιατρός στη Πρωτοβάθμια Ιατρική Φροντίδα.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Bochum Γερμανίας και ακολούθως έκανε είδικότητα Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής στο Γ.Ν. Λευκωσίας και ακολούθως στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών από όπου και απέκτησε την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής.

Είναι εξετάστρια Πρώτων Βοηθειών και  μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας του Συνδέσμου και Τάγματος Αγίου Ιωάννη, καθώς και αντιπρόεδρος του αντικαπνιστικού συνδέσμου Κύπρου.

Είναι επιστημονική συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου και συμμετέχει στην εκπαίδευση φοιτητών Ιατρικής του Πανεπιστημόυ Κύπρου, όπως επίσης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

1993-1994 Ιατρείο Πόνου- Ανασθησιολογική Κλινική Νοσοκομείο Bergmannsheil Bochum Γερμανίας

1994-1995 Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

1996-1997 Ειδικότητα στην Αναισθησιολογία Γ.Ν.Λευκωσίας

1997-2001 Ειδικότητα στη Γενική Ιατρική Γ.Ν. Λευκωσίας και Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών

2002-2011 Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας

2011-σήμερα Εξωτερικά Ιατρεία Κέντρου Υγείας Αγλαντζιάς