Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Δρ. Ελένη Παπαϊωάννου

Παθολογοανατόμος

Για ραντεβού:

22603550

Γραφείο ιατρού:

Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Ιστοπαθολογικό
Ιατρός Κλινικής

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Παθολογική Ανατομική

Βιογραφικό

H Δρ. Ελένη Παπαϊωάννου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Βουλγαρία, όπου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του “Θράκιαν” Πανεπιστημίου της Στάρα Ζαγκόρα. Ειδικεύτηκε στην Ελλάδα, στο Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής και Κυτταρολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, όπου ασχολήθηκε επισταμένα με τη μακροσκοπική επεξεργασία και τη μικροσκοπική διάγνωση βιοπτικών και χειρουργικών υλικών της καθ΄ημέραν πράξης, τα οποία αφορούν σε όλα τα συστήματα του ανθρώπινου σώματος καθώς και με την επεξεργασία και μικροσκόπηση ικανού αριθμού κυτταρολογικών επιχρισμάτων. Καθ΄όλη την μετέπειτα επαγγελματική της πορεία, έχοντας διαχειριστεί έναν αξιόλογο αριθμό δειγμάτων, απέκτησε αξιοσημείωτη και τεκμηριωμένη εμπειρία στην ιστοπαθολογική προσέγγιση και διάγνωση καλοηθών και κακοηθών νοσημάτων όλων των συστημάτων. Αντικείμενο ενδιαφέροντος αποτελεί η ιστοπαθολογία του μαστού και του γεννητικού συστήματος του θήλεος. Έχει στο ενεργητικό της 2 πλήρεις δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, πολυάριθμες ανακοινώσεις υπό μορφή περιλήψεως σε επιστημονικά περιοδικά, ελληνικά και διεθνή, ενώ αξιόλογος είναι και ο αριθμός των ανακοινώσεων σε επιστημονικά συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η μεταπτυχιακή της εκπαίδευση περιλαμβάνει επιστημονικά συνέδρια, σεμινάρια και μετεκπαιδευτικά μαθήματα. Διαθέτει Διδακτικό έργο ως βοηθός στην άσκηση των φοιτητών και διεξαγωγή φροντιστηρίων και εργαστηριακών ασκήσεων στα Εργαστήρια Ιστολογίας και Παθολογικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, και ως Διδάσκων στις διαλέξεις και εργαστήρια Ιστολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

18/07/2014-28//12/2014: Βοηθός στο Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής και Κυτταρολογίας, Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. 18/05/2015-03/03/2020: Ιατρός Παθολογοανατόμος, Εργστήριο Παθολογικής Ανατομικής, Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς “Οι Άγιοι Ανάργυροι” 06/07/2020-σήμερα: Ιατρός Παθολογοανατόμος στο Εργαστήριο Ιστοπαθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.