Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Ελίνα Ιωάννου Rd, Msc, Phdc

Διαιτολόγος

Για ραντεβού:

25202816

Γραφείο ιατρού:

25801124
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Τμήμα: Κλινικής Διατροφής

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Κλινική Διαιτολόγος | Διατροφολόγος Δημόσιας Υγείας

Βιογραφικό

Η Ελίνα Ιωάνου είναι Κλινική Διαιτολόγος με εργασιακή εμπειρία τόσο στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών όσο και στον κλινικό νοσοκομειακό χώρο καθώς είναι υπεύθυνη των Διαιτολογικών Τμημάτων του Γ.Ν. Λεμεσού και Πάφου από το Νοέμβριο του 2008. Εξειδικευμένη στην κλινική διατροφή, την προσέγγιση ιατρικής διατροφικής θεραπείας ΜΝΤ, τις μη-μεταδοτικές ασθένειες (NCDs), τη διατροφική εκπαίδευση και τη διαχείριση βάρους. Κατέχει Πτυχίο στην Επιστήμη Διαιτολογίας και Διατροφής καθώς και Mεταπτυχιακό Δίπλωμα με κατεύθυνση τη Διατροφή και Δημόσια Υγεία με βαθμό «Άριστα» από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι η πρώτη Κύπρια εκπαιδεύτρια του επιστημονικού προγράμματος LLL στην Κλινική Διατροφή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού, ESPEN. Έχει προσκληθεί για διαλέξεις σε τοπικά και διεθνή συνέδρια ενώ παράλληλα, αρθρογραφεί συχνά σε τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

Νοέμβριος 2008-Σήμερα: Κλινική Διαιτολόγος-Υπεύθυνη Διαιτολογικού Τμήματος Γενικών Νοσοκομείων Λεμεσού & Πάφου, Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Φεβρουάριος 2005-Οκτώβριος 2008: Επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα διατροφής, Τμήμα Εταιρικής και Κοινωνικής Υπευθυνότητας, Coca-Cola Hellas SA, Αθήνα Φεβρουάριος 2005-Οκτώβριος 2008: Επιστημονικός Συνεργάτης, Εταιρεία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ευεξίας και Διατροφής Nutrimed, Αθήνα Ιούλιος 2005-Οκτώβριος 2008: Διαιτολόγος, Γυμναστήριο ¨Joe Weider¨, Αθήνα Σεπτέμβριος 2006-Ιούλιος 2007: Διαιτολόγος, Γυμναστήριο Hyper¨, Αθήνα Ιούλιος 2005-Ιούλιος 2006: Διαιτολόγος, Γυμναστήριο ¨Health and Power¨, Αθήνα Οκτώβριος 2003-Μάιος 2005: Επιστημονικός Συνεργάτης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος της επιστημονικής ομάδας για την εκπόνηση του ερευνητικού προγράμματος “GENESIS”. Νοέμβριος 2004–Ιανουάριος 2005: Διαιτολόγος, Πρίνου Κέντρα Αδυνατίσματος, Αθήνα