Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Γεώργιος Χατζημιχαήλ

Χειρουργός

Για ραντεβού:

25801670

Γραφείο ιατρού:

25202741
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Τμήμα: Γενική Χειρουργική – Κλινική Μαστού και Θυρεοειδούς

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Ειδικό ενδιαφέρον στην χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων (Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδούς) και τη Χειρουργική Παχέος εντέρου και Πρωκτού

Βιογραφικό

Ο Δρ. Χατζημιχαήλ Γεώργιος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και Λευκωσίας και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στη Γενική Χειρουργική το 2022. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Χειρουργική του Θυρεοειδούς και των Παραθυρεοειδών Αδένων και εξειδικεύτηκε στον Υπέρηχο του θυρεοειδούς, τη χαρτογράφηση του τραχήλου, καθώς και στην εκτέλεση βιοψιών θυρεοειδούς υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση. Επίσης, αποτέλεσε μέλος της πολυθεματικής επιτροπής καρκίνου του θυρεοειδούς του Γ.Ν. Λευκωσίας. Στο παρόν στάδιο, βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης μεταπτυχιακών σπουδών στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και του Πρωκτού, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει επιπλέον ολοκληρώσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια στις καθοδηγούμενες βιοψίες μαστού από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στον έλεγχο αιμορραγιών από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης καθώς και στην αντιμετώπιση του τραυματία – το διεθνές σεμινάριο ATLS (Advanced Trauma and Life Support). Από το 2018, αποτελεί κλινικό συνεργάτη και εκπαιδευτή των φοιτητών ιατρικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελλαδοκυπριακά Συνέδρια Χειρουργικής καθώς και σε συνέδρια Επείγουσας Χειρουργικής και Τραυματιολογίας, τόσο ως σύνεδρος όσο και ως ομιλητής.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

Επιμελητής Χειρουργικής στο Γ.Ν. Λεμεσού από τις 12/12/22. Ειδικευόμενος Ιατρός Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από 01/06/2020 μέχρι 17/05/22 (συμπεριλαμβάνεται 6μηνη εκπαίδευση στην Ουρολογία). Ειδικευόμενος Ιατρός Γενικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από 28/05/2016 μέχρι 31/05/2020 (συμπεριλαμβάνεται 6μηνη εκπαίδευση στην Ορθοπεδική). Aγροτικός Ιατρός, εκτελώντας χρέη ειδικευόμενου Ιατρού Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας για 5 μήνες (Από 15/12/15 μέχρι 15/5/16).