Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Γεώργιος Δρόσος

Παθολόγος

Για ραντεβού:

Γραφείο ιατρού:

24800500
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας
Τμήμα: Τμημα Ατυχηματων Και Επειγοντων Περιστατικων
Ιατρός Κλινικής

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Βιογραφικό

Ο Δρ. Γεώργιος Δρόσος σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Σπουδών της Γένοβας. Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση: Πρακτική άσκηση στην Κλινική Νευρολογία στο Ιατρείο Νευροεκφυλιστικών Παθολογιών της Μονάδας Κλινικής Νευροφυσιολογίας του Πανεπιστημίου της Γένοβα, Συμμετοχή στις δραστηριότητες της Γ’ Παθολογικής Κλινικής – Μονάδας Λοιμώξεων του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο ΕΕΣ» της Αθήνας, Παρακολούθηση σε συμβεβλημένο με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Παθολογικό Ιατρείο στην Αθήνα, Ειδικευόμενος ιατρός στην Παθολογία στην Α’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων», Ειδικευόμενος ιατρός στην Παθολογία στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό»), Υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Καρδιαγγειακού Κινδύνου της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και έχει παρουσιάσεις και ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις σε διεθνή peer-reviewed επιστημονικά περιοδικά. Διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία σε φοιτητές Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Σπουδών της Γένοβα και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επίσης, έχει συμμετάσχει στην οργάνωση εκπαιδευτικών μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο της Γένοβα και μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2020-σήμερα: Παθολόγος στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας 2019: Επιστημονικός συνεργάτης στο Εργαστήριο Καρδιαγγειακού Κινδύνου της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών 2014-2019: Ειδικευόμενος ιατρός στην Παθολογία στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό») 2014: Ειδικευόμενος ιατρός στην Παθολογία στην Α’ Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων» 2012-2013: Ιατρός Βοηθός του Παθολογικού και Χειρουργικού Τομέα στη Γενική Κλινική «Νέα Αίγλη – Αθηνά» στην Αθήνα 2010-2011: Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου στο άγονο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων της νήσου Φούρνοι Κορσεών 2010: Ιατρός Υπηρεσίας Υπαίθρου στον Παθολογικό και Χειρουργικό Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Ικαρίας 2009: Ιατρικός Σύμβουλος του Ελληνικού Εθνικού Στοιχείου Υποστήριξης του Διακλαδικού Στρατηγείου Συμμαχικών Δυνάμεων (ΝΑΤΟ) στη Νάπολη Ιταλίας 2009-2010: Οπλίτης Ιατρός στο πλαίσιο της Στρατιωτικής Θητείας στο Σώμα Υγειονομικού του Ελληνικού Στρατού Ξηράς