Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Γεώργιος Παντέλας

Γναθοπροσωποχειρούργος

Για ραντεβού:

22603641

Γραφείο ιατρού:

22603603
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Γναθοπροσωποχειρουργική
Διευθυντής Κλινικής

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Έχει πλούσια κλινική και χειρουργική εμπειρία, πέρα των 20.000 επεμβάσεων σε όλο το φάσμα της ειδικότητας, με κύριο όμως αντικείμενο την ογκολογία , την τραυματολογία και ιδιαίτερα στην χειρουργική των όγκων σιελογόνων αδένων.

Βιογραφικό

Ο Δρ. Γεώργιος Παντέλας είναι Διευθυντής της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής χειρουργική κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το 1994 με πολυετή πλούσια κλινική χειρουργική εμπειρία (Πέρα των 110.000 ασθενών, πέρα των 23 χιλιάδων χειρουργικών επεμβάσεων είτε με τοπική ή γενική αναισθησία, και πέρα των 6 χιλιάδων ασθενών νοσηλεία), με ιδιαίτερο αντικείμενο την τραυματολογία και ογκολογία στοματική κοιλότητας, τραχήλου, σιελογόνων αδένων.

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή και Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου συνέχισε και απόκτησε την ειδικότητας της στοματικής και Γναθοπροσωπικής χειρουργικής. Ανακηρύχθηκε Διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αφού διετέλεσε την διδακτορική διατριβή του με θέμα που αφορούσε την ειδικότητα του. Έκανε μετεκπαιδεύσεις σε νοσοκομεία Αγγλίας και Γερμανίας.

Είναι Διευθυντής της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το 1993. Εκλεγμένος Διευθυντής κλινικής, εκπρόσωπος Χειρουργικού Τομέα κλινικών Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το 2016 μέχρι σήμερα και στην Επιτροπή Χειρουργείου Νοσοκομείου Λευκωσίας από το 2015.

Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με φοιτητές του ιατρικού και Οδοντιατρικού τμήματος. Επιστημονικός συνεργάτης της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής κλινικής του ΑΠΘ Θεσσαλονίκης σε μεταπτυχιακό επίπεδο και της οδοντιατρικής σχολής ΕΚΠΑ Αθηνών σε προπτυχιακό επίπεδο. Συμμετοχή ως εκπαιδευτής σε επιμορφωτικά σεμινάρια νοσηλευτικής σχολής, πληρωμάτων ασθενοφόρων.

Διετέλεσε πρόεδρος επιστημονικών εταιρειών (Εμφυτευματολογικής Εταιρείας Κύπρου, Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Εταιρείας Κύπρου 2000-2010, πρόεδρος εθελοντικών σωματείων (Πρόεδρος Επαρχιακή Επιτροπή Λευκωσία Saint John Ambulance), Αθλητικών σωματείων (Πρόεδρος Παγκύπριας Όμιλος Ναυσιπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας).

Διετέλεσε πρόεδρος τοπικού Οδοντιατρικού Συλλόγου Αμμοχώστου και μέλος του συμβουλίου του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου. Μέλος του συμβουλίου της European Union Of Medical Specialists (UEMS) Section Of Oro-Maxillo-Facial Surgery, μέλος του συμβουλίου της European Association for Cranio maxilla facial Surgery (EACMFS).

Μέλος του Οδοντιατρικού Συμβουλίου Κύπρου (3η θητεία), Μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Επίτροπος της Κεντρικής Επιτροπής του Saint John Ambulance.

Έχει ομιλίες, διαλέξεις σε πάνω από 150 τοπικά και διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Έχει εκδώσει και συμμετοχή έκδοσης σε δυο βιβλία.

Μέλος του Editorial Board of Balkan Journal of Dental Medicine της επιστημονικής εταιρείας Balkan Stomatological Society από το 2004 μέχρι σήμερα. Και Μέλος του Editorial Board of Hellenic Archives of Oral and Maxillofacial Surgery από το 2018 μέχρι σήμερα.