Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Ιωσήφ Α Μουτήρης

Καρδιολόγος

Για ραντεβού:

26803436

Γραφείο ιατρού:

26803460
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Πάφου
Τμήμα: Καρδιολογική
Διευθυντής Κλινικής

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Σε όλο το φάσμα της κλινικής καρδιολογίας, αναίμακτης και επεμβατικής, συμπεριλαμβανομένης καρδιακής βηματοδότησης.

Βιογραφικό

Ο Δρ Ιωσήφ Α Μουτήρης φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Cluj-Napoca Ρουμανίας με υποτροφία της Κυπριακής Κυβέρνησης. Μετά την 18μηνη εξάσκηση στα νοσοκομεία Λεμεσού και Λευκωσίας ειδικεύτηκε στη Καρδιολογία επίσης με υποτροφία στα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία, Κεντρικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και Ινστιτούτο Καρδιολογίας στη Βαρσοβία.

Στη Σχολή Παθοφυσιολογίας εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή με θέμα την ισχαιμική προγύμναση του μυοκαρδίου. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο MSc στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Imperial College). Στη Κύπρο εργοδοτήθηκε το 1993, όπου εργάστηκε στα γενικά νοσοκομεία Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου και στο περιφερειακό Τροόδους. Εξυπηρέτησε τους εγκλωβισμένους για 10 χρόνια ως εντολοδόχος του υπουργείου Υγείας. Από το 2010 συμμετέχει στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και το 2018 η Ακαδημαϊκή Επιτροπή τον προήγαγε σε Κλινικό Καθηγητή Ιατρικής (Καρδιολογίας).

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου εργάζεται ως Διευθυντής Καρδιολογίας και διευθύνει την Καρδιολογική Κλινική από την 1η Σεπτεμβρίου 2016. Είναι συγγραφέας πέραν των 60 εργασιών σε θέματα ιατρικής, δύο πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, τριών διατριβών και δύο άλλων βιβλίων. Είναι μέλος του ΔΣ της Καρδιολογικής Εταιρείας Κύπρου, Συντονιστής της Ειδικότητας στη Καρδιολογία και Βοηθός Εκδότης του Ευωρπαϊκού Περιοδικού Καρδιολογίας-Κλινικά Περιστατικά.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

Εργοδότηση στη Κύπρο:

  • 1993 Νοσοκομείο Τροόδους,
  • 1994 Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού,
  • 2003 Γενικό Νοσοκομείο Πάφου,
  • 2012 Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας,
  • 2016 Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Για σκοπούς ειδικότητας και εξειδίκευσης σε νοσοκομεία εξωτερικού: Κεντρικό Πανεπιστημιακό Βαρσοβίας, Εθνικό Ινστιτούτο Καρδιολογίας Βαρσοβίας, Πανεπιστημιακό Νοσκομείο Hadassah Ιερουσαλήμ, Νοσοκομείο Notre Dame Βύβλου, Νοσοκομείο Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης, Νοσοκομείο Ευαγγελισμός Αθηνών, Allegheny General Hospital, Pittsburgh PA, Mayo Clinic, Rochester MN, Royal Brompton London.