Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Κατερίνα Αρτεμίου

Ψυχολόγος

Για ραντεβού:

22406000

Γραφείο ιατρού:

22406109
Νοσοκομείο: Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

“Κλινική Ψυχοδιαγνωστική ενηλίκων και ανήλικων (Αξιολόγηση|Διάγνωση)
Παρέμβαση | θεραπεία (ατομικές και ομαδικες) ουσιοεξαρτημένων ατόμων και μη.”

Βιογραφικό

“ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ

1. (2012 – Σήμερα) Δίπλωμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης στην Κλινική Ψυχοθεραπεία Συνθετικής Προσέγγισης – Κυπριακό Ινστιτούτο Συνθετικής Ψυχοθεραπείας

2. (2008 – 2011) – Sofia University “St. Kliment Ohridski” – Master in Clinical and Consulting Psychology

3. (2004 – 2008) – Sofia University “St. Kliment Ohridski” – BSc in Psychology

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

• Συμμετοχή στο 20ο Συνέδριο EAP, 19-21/6/2015 (Αφίσα αριθ. 181), με τίτλο και πρόγραμμα εργασίας: «Οι επιπτώσεις ενός προγράμματος που βασίζεται στον Διαλογισμό Ευφυΐας για Ρευματοειδείς νόσους».

Συμμετοχή σε εβδομαδιαία εποπτεία ως εκπαιδευόμενος ψυχολογίας από το 2011

• Εργασία και συμμετοχή σε ομαδική θεραπεία με ασθενείς με χρόνιο πόνο και ενίσχυση των επιδράσεων ενός προγράμματος που βασίζεται στον διαλογισμό της προσοχής για τις ρευματοειδείς ασθένειες και πώς και εάν ήταν χρήσιμο, με ποιους τρόπους με την ασθένειά τους.

• Συμμετοχή σε σεμινάριο που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 51ου Διεθνούς Συνεδρίου ICAA για τις Εξαρτήσεις από το ICAA – Το Διεθνές Συμβούλιο για το Αλκοόλ και τους Εθισμούς από την KENTHEA – Το κέντρο πρόληψης και αποκατάστασης ναρκωτικών για εξαρτώμενα άτομα.

• Συμμετοχή σε σεμινάριο σχετικά με την υπνωτική θεραπεία και πώς να γίνετε επαγγελματίας θεραπευτής.

• Συμμετοχή σε workshop “CHANGING YOUTHstories Mapping risks, diagnosing needs and modelling multimodal intervention towards personal growth and social inclusion of young people in difficult situation (Eurosuccess consulting Ltd)

• Εκπαίδευση στην αξιολόγηση εργαλείου EuropASI-TDI (Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων).

• Εκπαίδευση στην ψυχοκοινωνική προσέγγιση της θεραπείας απεξάρτησης και στο θεωρητικό μοντέλο DiClemente Prochaska (Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων).

• Σεμινάριο κατάρτισης Ψυχολόγων στην Ψυχοδιαγνωστική «Προβολικές Ψυχοδιαγνωστικές Δοκιμασίες Προσωπικότητας (Thematic Apperception Test (TAT) & Children’s Apperception Test (CAT) (Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας).

• Σεμινάριο «Διαγνωστική με βάση DSM-5, Κλινική πράξη και δυσκολίες διαφοροδιαγνώσεις (Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας).
• Εκπαίδευση στα αξιολογητικά εργαλεία Επικινδυνότητας στους Σεξουαλικά Αδικοπραγούντες STATIC 2002R, STABLE 2007R, ACUTE2007R (Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας).

• Σεμινάριο «Οι αυτοκτονίες κατά την διάρκεια της έκτισης της ποινής (UClan Cyprus).

• Ημερίδα «Ποινικές και Ψυχοκοινωνικές Προσεγγίσεις στις τοξικοεξαρτήσεις» (ΥΚΑΝ-Πανεπιστήμιο Λευκωσίας)”

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

“(7/09/2017 – Σήμερα) Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας – Τμήμα Φυλακών
Κλινική Ψυχοδιαγνωστική ενηλίκων και ανηλίκων και Πρόγραμμα Απεξάρτησης «Δανάη».

(1/10/15 – 09/2017) Ογκολογική κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο.
Παροχή κλινικών υπηρεσιών για ασθενείς και οικογένειες που λαμβάνουν φροντίδα στην Ογκολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Τεκμηρίωση κλινικής επαφής με ασθενείς.

(1/1/2014 – 30/9/2015) Συμβουλευτικός Σταθμός “”Αποφασίζω””
Κέντρο απεξάρτησης ουσιοεξαρτημένων ατόμων, παρέχοντας ένα συνθετικό επαγγελματικό πρόγραμμα για τα μέλη και για τις οικογένειες τους.

(1/1/2014 – 30/9/2015) 1469 – Γραμμή υποστήριξης / βοήθειας καρκινοπαθών από τον Σύνδεσμο Καρκινοπαθών Κύπρου «ELA-ZO». “