Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Δρ. Κωνσταντίνα Δημοσθένους

Ψυχολόγος

Για ραντεβού:

25305331

Γραφείο ιατρού:

25340168
Νοσοκομείο: Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας
Τμήμα: Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής- Εξωτερικά Ιατρεία /Τμήμα Παιδιών και Εφήβων Λεμεσού

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Κλινικός Ψυχολόγος

Βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Δημοσθένους είναι εγγεγραμμένη ψυχολόγος στην ειδικότητα της Κλινικής Ψυχολογίας στην Κύπρο και στη Γαλλία. Έχει επίσης τον τίτλο του Chartered Clinical Psychologist (British Psychological Society). Έχει ολοκληρώσει το πτυχίο της Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Paul Valéry, Montpellier 3 και διετές Μάστερ στο πανεπιστήμιο René Descartes, Paris 5 με κύρια έμφαση στη Κλινική Ψυχοπαθολογία και Νευροψυχολογία της Γήρανσης. Είναι Υποψήφια Διδακτορική φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Συστημική προσέγγιση στη ψυχοθεραπεία και έχει ολοκληρώσει διετής εκπαίδευση στην Συμβουλευτική Συνεργατική προσέγγιση της Βραχείας Συστημικής Διαλογικής Θεραπείας.
Από τον Ιούνιο 2011 εργάζεται ως Ειδικός Ψυχολόγος στις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και στο πλαίσιο των καθηκόντων της έχει εργαστεί με διάφορους πληθυσμούς πελατών και θεμάτων, παρέχοντας ψυχολογικές υπηρεσίες στήριξης, αξιολόγησης, θεραπείας, εκπαιδευτικά σεμινάρια και διαλέξεις.
Συγκεκριμένα έχει εργαστεί στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας στην Λευκωσία, στη Μονάδα Εργασιακής Αποκατάστασης σε Λευκωσία και Λεμεσό, στο Κέντρο Συμβουλευτικής Εφήβων και Οικογενειών Προμηθέας, στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων Λεμεσού και στα Εξωτερικά Ιατρεία Παλιού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2011 – σήμερα Ειδικός Ψυχολόγος Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας
2009 – 2011 Κλινικός Ψυχολόγος, Όμιλος ΜΑΤΕΡΙΑ, Λευκωσία
2009 – 2011 Κλινικός Ψυχολόγος/ Επιστημονική Συντονίστρια, Κέντρο Ημέρας Αλσχαϊμερ – Στέγη Ευηγηρίας Αρχάγγελος Μιχαήλ, Λευκωσία
2007-2008 Ειδικευόμενη Κλινική Ψυχολόγος/ Νευροψυχολόγος, Τμήμα Γεροντολογίας και Κέντρο Μνήμης Assistance Publique Hopitaux de Paris Lariboisiere – Fernand Widal, Γαλλία
2006-2007 Ειδικευόμενη Κλινική Ψυχολόγος, EHPAD Mont d’Aurelle, Γαλλία