Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Κωνσταντίνος Κορομηλάς

Εντατικολόγος, Παθολόγος

Για ραντεβού:

24800500

Γραφείο ιατρού:

24800500
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας
Τμήμα: Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Εντατικολογία, διάγνωση , σταθεροποίηση και θεραπεία βαρέως πασχόντων ασθενών σου χρήζουν νοσηλείας στη ΜΕΘ.

Βιογραφικό

Ο Δρ. Κορομηλάς  αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών  με  “καλώς” το 2009.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης ιατρός αρχικά στο κέντρο εκπαίδευσης ΚΕΥΓ στην Άρτα και έπειτα στη Β Μοίρα Καταδρομών των ειδικών δυνάμεων στη Νάουσα.

Έπειτα μετέβη στην Γερμανία ως ειδικευόμενος εσωτερικής παθολογίας όπου μετα την παρέλευση έξι ετών απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας. Κατα την άσκηση των καθηκόντων του και την ειδίκευσή του είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει εμπειρία σε όλο το φάσμα της εσωτερικής παθολογίας και των υποειδικοτήτων αυτής και να ασχοληθεί επίσης με τη διάγνωση , σταθεροποίηση και θεραπεία των οξέως αλλα και βαρέως πασχόντων ασθενών. Απέκτησε σημαντική εμπειρία στην αντιμετώπιση αυτών των ασθενών τόσο στο χώρο της ΜΕΘ και ενδονοσοκομειακά τόσο και εξωνοσοκομειακά. Μετά την απόκτηση τίτλου ειδοκότητος παθολογίας ο Δρ. Κορομηλας εξειδικεύτηκε στην επειγοντολογία ( όπου για τρια έτη υπηρέτησε και στην υπηρεσια ασθενοφόρων παρέχοντας ιατρική βοήθεια σε οξέως πάσχοντες εξωνοσοκομειακούς ασθενείς) και έπειτα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βρανδεμβούργου στην εντατικολογία. Κατά την εξειδίκευση του εκτός απο την αποκτηση σημαντικής εμπειρίας στην αντιμετώπιση βαρεως και κρίσιμα πασχόντων ασθενών μεγάλου εύρους νοσολογικών οντοτήτων ( παθολογικών , καρδιολογικών , χειρουργικών, τραυματιολογικών , καρδιολογικών, πνευμονολογικών , ογκοαιματολογικών περιστατικών ) ανέλαβε και καθήκοντα εκπαίδευσης ειδικευομένων ιατρών και φοιτητών. 

Στην τελευταία του αυτή θέση εξοικειώθηκε πολύ με τη διενέργεια ιατρικών πράξεων που άπτονται του αντικειμένου της εντατικολογίας ( τοποθέτηση προσωρινού ενδοφλέβιου βηματοδότη, τοποθέτηση κεντρικών φλεβικών , διαυλικών καθετήρων αιμοκάθαρσης  καθώς και αρτηριακών γραμμών, μη επεπβατικό monitoring, αιμοκάθαρση,  διενέργεια υπερήχων καρδίας , κοιλίασ θώρακος και πνευμόνων καθώς και βρογχοσκοπήσεων  και διαδερμικών τραχειοστομιών)

Ο Δρ. Κορομηλάς απο τον 08/2022 εργάζεται ως εντατικολόγος στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Λάρνακας και απο τον 11/2023 υπηρετει ως Β. Διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Λάρνακας.