Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Μαράκκου Ελένη

Παθολόγος

Για ραντεβού:

24823997

Γραφείο ιατρού:

Τμήμα: Κέντρο Υγείας Παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας
Ιατροί Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Βιογραφικό

Η Δρ. Μαράκκου Ελένη αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής ‘’ Ovidiu’’ Ρουμανίας. Στη συνέχεια απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας Παθολογίας από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ . Κατά τη διάρκεια των σπουδών της εκπαιδεύτηκε στο Διαβητολογικό Ιατρείο Γ.Ν.Α. Γ´ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Β´ Παθολογικής κλινικής και  στην Δερματολογική κλινική νοσοκομείου ´ELIA’ Ρουμανίας .Έχει παρακολουθήσει: Συνολικά για δύο χρόνια το ετήσιο Πανελλαδικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στις λοιμώξεις. Το τέταρτο σχολείο υπέρτασης υπό την αιγίδα της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ευρωπαΐκής Εταιρείας Υπέρτασης. Σεμινάριο ανανηπτών βασικής καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και αυτόματης εξωτερικής απινίδωσης´ (BLS | AED course | certificate issued by the European Resuscitation Council | ERC). Μετεκπαιδευτικό σεμινάριο λοιμώξεων για ιατρούς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που οργάνωσε η Κυπριακή Εταιρία Κλινικής Μικροβιολογίας και λοιμώξεων. Ετήσια μετεκπαιδευτικά σεμινάρια για τον Σακχαρώδη διαβήτη ´Βάσος Καραμάνος´ στην Αθήνα. Διαδικτυακά Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια ( WEBINARS) για το Σακχαρώδη Διαβήτη | Σεμινάριο για την Διαχείρηση επειγόντων περιστατικών στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (ΚΑΡΠΑ). Η Δρ. Μαράκκου Ελένη κατά τη χρονική διάρκεια της ειδικότητας παθολογίας στην Β’ Παθολογική κλινική οι αρμοδιότητες της ήταν: Εξέταση | έλεγχος |   παρακολούθηση ασθενών στο τμήμα επειγόντων περιστατικών  | επίβλεψη νοσηλευόμενων ασθενών και εφημερίες στα παραπάνω τμήματα. Είναι μέλος: 1. Παθολογική εταιρεία Κύπρου 2. Παγκύπριο ιατρικό σύλλογο Κύπρου.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2018 : Παθολόγος στη Β΄Παθολογική Γ.Ν.Α Γ΄ΛΕΝΗΜΑΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2019 – Σήμερα : Προσωπικός Ιατρός στο Κ.Υ. ΠΑΛΑΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Κ.Υ. ΑΘΗΕΝΟΥ