Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Νεκτάριος Παυλίδης

Ογκολόγος

Για ραντεβού:

25202788/25801310

Γραφείο ιατρού:

25202788/25801310
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Τμήμα: Ογκολογικό

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Βιογραφικό

O Δρ. Παυλίδης Νεκτάριος  αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου  Αncona -Ιταλίας   και έλαβε  τον τίτλο ειδικότητας της Παθολογικής Ογκολογίας στην Ελλάδα.

Ειδικεύθηκε στη Εσωτερική  Παθολογία (της  Παθολογικής  Κλινικής  του Γενικού Νοσοκομείου  Δυτικής Αττικής ), Αιματολογία  ( στην Αιματολογική  Κλινική του Γ.Ν. Ευαγγελισμός -Αθηνών ) Παθολογική Ογκολογία ( στο Πανεπιστημιακό Γενικό  Νοσοκομείο Πατρών ), όπου ασχολήθηκε με την ογκολογία πνεύμονα, πεπτικού, ουροποιητικού, γυναικολογικού, κεφάλης τραχήλου και μελανώματος.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογικής Ογκολογίας, στο Ογκολογικό Νοσοκομείο, της Bellinzona-Ελβετίας- κέντρου αναφοράς  Λεμφωμάτων, έπειτα από   υποτροφία  της (ΕΟΠΕ)   Ελληνικής Ογκολογικής Παθολογικής  Εταιρίας, αποκτώντας τον τίτλο ειδικότητας  το 2014.

Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας του , ο Δρ. Παυλίδης  εργάστηκε  ως Πανεπιστημιακός   Υπότροφος στην Ογκολογική Μονάδα της Γ’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αθηνών,  του Νοσοκομείου Σωτηρία  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους  καρκίνους:   πνεύμονα και τους  νευροενδοκρινείς όγκους.

Από τον 2017  εργάστηκε ως Παθολόγος – Ογκολόγος   στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (CHUV)     Lausanne -Ελβετίας  και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Riviera Chablais-Vaud,Valais, Ελβετίας   όπου ασχολήθηκε  με την ογκολογία : πνεύμονα,(υπό την εποπτεία της Prof. Peters Solange) πεπτικού, ουροποιητικού, γυναικολογικού, κεφάλης τραχήλου, μελανώματος (υπό την εποπτεία του Prof. Michielin Olivier) καθώς επίσης με την παρηγορητική ογκολογία, ασθενών τελικού σταδίου και την φροντίδα- θεραπεία των νοσηλευομένων ασθενών.

Επίσης κατέχει τον τίτλο του Παθολόγου  Ογκολόγου  (FMH- Swiss Medical Association,) από τον Ιατρικό  Σύλλογο της Ελβετίας ενώ έλαβε και  το δίπλωμα του  Basic Life Support (BLS) ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις.

Από τον 2021 ο Ιατρός είναι μέλος της ομάδας του  Ογκολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με ενασχόληση, σε όλες τις μορφές καρκίνου.

Ο Δρ. Παυλίδης  έχει μακροχρόνια κλινική εμπειρία σε (χημειοθεραπεία, στοχευμένη θεραπεία και ανοσοθεραπεία) στην αντιμετώπιση ογκολογικών ασθενών σε όλα τα στάδια της νόσου (διάγνωση, σταδιοποίηση, τοπικοπεριοχική , μεταστατική νόσος, μοριακή ταξινόμηση και  σχεδιασμός θεραπευτικού πλάνου).

Συμμετείχε  σε Ογκολογικά Συμβούλια, ’’Journal Club’’  καθώς επίσης  και στη χρήση νεότερων και καινοτόμων θεραπειών, ενώ  έχει συμμετάσχει ως sub-investigator σε δεκάδες διεθνείς κλινικές μελέτες φάσης  ΙΙΙ και IV κατά την απασχόληση του στην Ογκολογική Μονάδα της Γ’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αθηνών, Νοσοκομείου  Σωτηρία, και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  (CHUV) Lausanne  -Ελβετίας.

Ο Δρ. Παυλίδης  είναι κάτοχος (MSc) μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο ‘’Ογκολογία Θώρακος, Σύγχρονη Κλινικοεργαστηριακή Προσέγγιση και Έρευνα’’.

Επίσης είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής (ESMO) και  Ελληνικής Ογκολογικής εταιρίας (HESMO)  ενώ γνωρίζει πολύ καλά την Ιταλική,  (Italiano)  Γαλλική (Française)  και Αγγλική (English) γλώσσα.