Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Σοφία Γρηγορίου

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

22801631

Γραφείο ιατρού:

22801631 96715684
Τμήμα: Κεντρο Υγείας Λευκωσιας
Ιατροί Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

H Δρ. Σοφία Γρηγορίου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Ovidius της Ρουμανίας | με την διατριβή της στον παιδικό σακχαρώδη διαβήτη. Παρακολούθησε προγράμματα για το σακχαρώδη διαβήτη | την υπέρταση και εκπαιδεύτηκε σε θέματα κακοποίησης και εμπορίας προσώπων. Η Δρ. Γρηγορίου κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην διοίκηση μονάδων υγείας από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου με την διατριβή της επιπέδου Master στη εκτιμηση του επιπολασμου του συνδρόμου Mobbing ανάμεσα στους επαγγελματίες υγείας | καθώς και με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.

Βιογραφικό

2005-2006 Γενικο Νοσοκειο Λευκωσιας 2007– 2008 Αγροτικο κετρο Υγειας Παλαιχωριου 2008 – 2012 Κεντρο Υγειας Καιμακλιου 2012 – Σημερα Κεντρο Υγειας Λευκωσιας