Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Σταύρος Γκραβάς

Ουρολόγος

Για ραντεβού:

22603127

Γραφείο ιατρού:

22603626
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Ουρολογική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Παθήσεις προστάτη Ενδοουρολογία

Βιογραφικό

Ο Δρ. Σταύρος Γκράβας είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1989) και διδάκτωρ του ίδιου Πανεπιστημίου. Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της Ουρολογίας και του Fellow of the European Board of Urology το 1999. Εξειδικεύτηκε στην Ενδοουρολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St. Radboud του Nijmegen, Ολλανδίας και εκπαιδεύτηκε στη Βραχυθεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο AMC του Amsterdam, Ολλανδία.

Είναι κάτοχος PhD Thesis από το Πανεπιστήμιο του Amsterdam (2007). Πριν την εκλογή του στη Βαθμίδα του Καθηγητή Ουρολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου υπηρετούσε σαν Καθηγητής Ουρολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι μέλος του Executive Board of Directors της Διεθνούς Ουρολογικής Εταιρείας (Société Internationale d’ Urologie, SIU) και Πρόεδρος του SIU Education and Consensus Office. Είναι Πρόεδρος του Guidelines Working Group on male LUTS της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας. Ιδρυτικό μέλος του Clinical Research Office of Endourological Society εκπροσωπώντας την Ευρώπη.

Διετέλεσε μέλος του Board of Directors of Endourological Society και μέλος του ICUD International Consultation on Stone Diseases. Είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής των περιοδικών European Urology, και European Urology supplements. Διετέλεσε μέλος της Συντακτικής Επιτροπής και Section Editor on New Technologies του περιοδικού Journal of Endourology.

Συγγραφέας 132 πλήρων εργασιών δημοσιευμένων σε ξενόγλωσσα με κριτές περιοδικά και συμμετείχε στη συγγραφή 13 βιβλίων (ξενόγλωσσα 10, ελληνικά 3).

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

  •  Ουρολογική Κλινική Δ.Θ.Κ.Α. “υγεία” • Fellow, Dept of Urology, University Hospital, St. Radboud, Nijmegen, The Netherlands
  •  Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική, ΠΠΓΝ Λάρισας