Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Στεφανία Βουλιώτη

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

25421254

Γραφείο ιατρού:

25421254
Τμήμα: Κέντρο Υγείας Ομόδους
Ιατροί Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική

Βιογραφικό

Η Δρ. Στεφανία Βουλιώτη αποφοίτησε από το Παγκύπριο εξατάξιο Γυμνάσιο Λευκωσίας με άριστα το έτος 1990. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 1996 Κατά το χρονικό διάστημα 1997-2001 ειδικεύτηκε στην Γενική/Οικογενειακή Ιατρική στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο».

Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του ΕΣΥ» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου-ΕΑΠ» 2011, καθώς και του Ετήσιου Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος του ΕΚΑΒ «Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική» 2005.Έχει παρακολουθήσει ικανό αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν στην διαχείριση των χρονίων νοσημάτων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, όπως Σακχαρώδης Διαβήτης, Αρτηριακή Υπέρταση, Καταθλιπτική διαταραχή, Δυσλιπιδαιμία, Άσθμα, Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, Διακοπή Καπνίσματος, Διαχείριση ασθενών με χρόνια καρδιολογικά νοσήματα κλπ Παρακολούθησε και κατόπιν επιτυχών εξετάσεων έχει πιστοποιηθεί στα διεθνή προγράμματα ATLS, ενώ έχει διατελέσει εκπαιδεύτρια στο BLS και στο PHTLS.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2/1997 – 9/1997: Ιατρός Υπόχρεος Υπηρεσίας Υπαίθρου Π.Ι Βαρθολομιού –Δυτική Ελλάδα

12/1997- 12/2001: Ειδικευόμενη ιατρός Γενικής Ιατρικής Γεν. Νοσοκομείου Μυτιλήνης-Λέσβος

7/2002 – 8/2009 Επιμελήτρια Γενικής Ιατρικής Κέντρο Υγείας Βάρδας-Δυτική Ελλάδα.

8/2009 – 6/2021: Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής Κέντρο Υγείας Γαστούνης Δυτική Ελλάδα.

6/ 2021-σήμερα: Προσωπικός Ιατρός –Υπεύθυνη για την Επιστημονική λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ομόδους -Λεμεσού