Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Στέλλα Κουμουρή

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

22801637

Γραφείο ιατρού:

22801637
Τμήμα: Κέντρο Υγείας Παλαιό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Ιατροί Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Προσωπικός Ιατρός

Βιογραφικό

Η Δρ. Στέλλα Κουμουρή, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Ιατρικής G.R.T Popa του Ιασίου Ρουμανίας. Μετά το πέρας των σπουδών της, εργάστηκε σε αστικά και αγροτικά κέντρα υγείας της Κύπρου όπως επίσης και στο ΤΑΕΠ Αμμοχώστου. Το 2013 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο πανεπιστήμιο Frederick λαμβάνοντας τον τίτλο Μάστερ στη «Διοίκηση Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας». Η Δρ. Στέλλα, επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Σακχαρώδη Διαβήτη, την Αρτηριακή Υπέρταση και Λιπιδαιμία, με τα οποία ασχολήθηκε εκτενώς στη μεταπτυχιακή της διατριβή. Επίσης, το 2010 απεστάλη στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών για μετεκπαίδευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη, μέσω προγράμματος του Συνδέσμου Διαβητικών Κύπρου και του Υπουργείου υγείας. Μιλά Ελληνικά, Αγγλικά και Ρουμάνικα.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2009 – Σήμερα: Κέντρο υγείας Λευκωσίας 2007 – 2009: Νοσοκομείο Κυπερούντας 2006 Νοσοκομείο Αμμοχώστου 2004 – 2005: Αγροτικό κέντρο Κλήρου