Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Τερέζα Μαρία Μπρέντα Χριστοφή

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

22444466

Γραφείο ιατρού:

22444466
Τμήμα: Κέντρο Υγείας Αγλαντζιάς
Ιατροί Κέντρου Υγείας

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Προσωπικός Ιατρός

Βιογραφικό

H Δρ. Τερέζα Μαρία Μπρέντα Χριστοφή κατάγεται από την Πορτογαλία και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σοβιετική Ένωση, όπου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής N.I. PIROGOV, στην Οδησσό. Το 2003 της αναγνωρίστηκε η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής και για αρκετά χρόνια εργάστηκε σε ιδιωτικά και κοινοτικά ιδρύματα αποκατάστασης ηλικιωμένων. Η Δρ. Χριστοφή διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, ιδιαίτερα 3ης ηλικίας. Από το 2007 εργάζεται ως ιατρικός λειτουργός σε Κεντρα Υγείας. Συνεχίζει την επιμόρφωσή της σε θέματα της ειδικότητας της αλλά και σε ευρύτερα ιατρικά θέματα, παρακολουθώντας αντίστοιχα σεμινάρια και συνέδρια.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

1989 – 1995: Άσκηση ιδιωτικής ιατρικής 1996 – 2006: Ιατρός σε Ιδιωτικό και Κοινοτικό Κέντρο Αποκατάστασης Ηλικιωμένων 2007 έως σήμερα: Ιατρικός Λειτουργός 1ης τάξης, Γενικής Ιατρικής σε Κέντρα Υγείας(Εξωτερικά Ιατρεία Παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας και ΚΥ Αγλαντζιάς)