Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Θαλής Χριστοφίδης MD,ChM(Ed),PhD,FACS

Χειρουργός

Για ραντεβού:

22603550

Γραφείο ιατρού:

22603231
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Γενική Χειρουργική

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

 • Ήπαρ
 • Χοληφόρα
 • Πάγκρεας
 • Γενική Χειρουργική

Βιογραφικό

Ο Δρ. Χριστοφίδης εργάζεται στο Γ.Ν.Λευκωσίας από τον Οκτώβριο του 2017, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ότι αφορά τις παθήσεις Ήπατος/Παγκρέατος. Έλαβε πολυετή εκπαίδευση στη Χειρουργική Ήπατος/Παγκρέατος αλλά και των Μεταμοσχεύσεων, σε διεθνούς φήμης κέντρα όπως το Pesbyterian Hospital/New York του Columbia University of Medicine των Η.Π.Α., το Freeman Hospital – Newcastle Upon Tyne NHS Trust και το Hammersmith Hospital – Imperial College NHS Trust του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατέχει τίτλο Μάστερ (ChM) Γενικής Χειρουργικής από το Πανεμιστήμιο του Εδινβούργου, και Διδακτορικό Τίτλο Σπουδών από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστιμίου της Αθήνας.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Semmelweis της Βουδαπέστης και είναι πιστοποιημένος Γενικός Χειρουργός από το 2007 (Νομαρχία Αθηνών/Υπουργείο Υγείας Ελλάδος).

Έλαβε αρκετές ακαδημαικές διακρίσεις/βραβεία, μεταξύ των οποίων Υποτροφία Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας. Είναι μέλος αριθμού Επαγγελματικών Εταιρειών/Συνδέσμων όπως: European-HPB Association, European Association of Endoscopic Surgery, the international Liver Surgeon Association, the Pancreatic Society of Great Britain and Ireland. Είναι μέλος του Κολλεγίου των Χειρουργών της Αμερικής (FACS).

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

 •  2017- έως σήμερα, Χειρουργός Ήπατος/Παγκρέατος και Γενική Χειρουργική, Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
 •  2015-2017, Χειρουργός Ήπατος/Παγκρέατος και Γενική Χειρουργική, Ευαγγελίστρια Ιδιωτικό Νοσοκομείο
 •  2011-2014, Κλινικός Συνεργάτης, Hammersmith Hospital -Imperial College NHS Trust
 •  2009-2011, Κλινικός Συνεργάτης, Freeman Hospital – Newcastle Upon Tyne NHS Trust
 •  2008-2009, Υπότροφος-Κλινικός Συνεργάτης, New York/Presbyterian Hospital, Columbia University Medical Center-USA
 •  2001-2007, Ειδικευόμενος Χειρουργικής, ΄Κοργιαλένειο-Μπενάκειο΄ Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
 •  1999-2000, Ασκούμενος Ιατρός, Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας