Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Δρ. Θεοκλέους Φροσούλα

Γενική Ιατρική

Για ραντεβού:

22871874

Γραφείο ιατρού:

22871874
Τμήμα: Κεντρο Υγείας Στροβόλου

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς δεν χρειάζονται παραπεμπτικό για τον Προσωπικό Ιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

H Δρ. Φροσούλα Θεοκλέους ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αγγλία | όπου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Leeds. Μετά τις σπουδές της εργάστηκε σε διάφορα ιατρικά κέντρα και εξειδικεύτηκε στη Γενική Ιατρική | επίσης στην Αγγλία. Μετά την επιστροφή της στην Κύπρο το 1989 | εργάστηκε στο Νοσοκομείο της Κυπερούντας | στο Κέντρο Υγείας Ακακίου | στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Κέντρο Υγείας Στροβόλου. Από το 1993 εργάστηκε στη Σχολιατρική Υπηρεσία για την οποία ήταν υπεύθυνη τα τελευταία 9 έτη. Αφυπηρέτησε από τις Ιατρικές Υπηρεσίες τον Αύγουστο 2019 και από τότε εργάζεται στο Κέντρο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Στροβόλου ως Προσωπικός Ιατρός με συμβόλαιο από τον ΟΚΥπΥ.

Βιογραφικό

1974– 1975: Ο’ Levels, Kitson College,Leeds, UK 1975 – 1977: A’ Levels, Kitson College, Leeds, UK 1977 – 1982: Medical School, University of Leeds, 1982-1989: Εργάστηκε σε διάφορα νοσκομεία της Αγγλίας, για ένα έτος Pre registration και τα υπόλοιπα για την ειδικότητα στη Γενική Ιατρική