Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Δρ. Τσιρώνης Γεώργιος

Ογκολόγος, Παθολόγος

Για ραντεβού:

22603550

Γραφείο ιατρού:

22603860 22603846
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα: Ογκολογικό

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Παθολόγος Ογκολόγος

Βιογραφικό

O Δρ. Γεώργιος Τσιρώνης σπούδασε Ιατρική στην Ελλάδα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εν συνεχεία απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην “Ογκολογία του Θώρακος” από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησε την ειδικότητα της Παθολογικής Ογκολογίας επίσης στην Ελλάδα, όπου ασκήθηκε στην Παθολογία (στην Ά Παθολογική Κλινική του ΓΝΕ Θριάσιο), στην Αιματολογία (στην Β΄ Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών) και τέλος στην Παθολογική Ογκολογία (Θεραπευτική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών) όπου και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ογκολογία του ουροποιητικού, του μαστού και του γυναικολογικού συστήματος. Οι σπουδές του στην Παθολογική Ογκολογία ολοκληρώθηκαν με την αποφοίτηση του από την Ελληνική Ακαδημία Ογκολογίας. Ο Δρ. Τσιρώνης έχει ένα μακρύ τεκμηριωμένο ιστορικό με αντιμετώπιση ογκολογικών ασθενών σε όλα τα στάδια της νόσου (διάγνωση, σταδιοποίηση, τοπικοπεριοχική και μεταστατική νόσος, μοριακή ταξινόμηση, σχεδιασμός θεραπευτικού πλάνου, συμμετοχή σε Ογκολογικό Συμβούλιο) καθώς και σημαντική εμπειρία στη χρήση νεότερων και καινοτόμων θεραπειών καθώς έχει συμμετάσχει ως sub-investigator σε δεκάδες διεθνείς κλινικές μελέτες φάσης ΙΙ, ΙΙΙ και IV κατά την απασχόληση του ως Ακαδημαικός Υπότροφος στην Αιματολογική – Ογκολογική Μονάδα της Θεραπευτικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Το βιογραφικό του συμπληρώνεται από το σημαντικό ερευνητικό  και συγγραφικό του έργο (13 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά πριοδικά, 15 ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια, δεκάδες ανακοινώσεις σε Πανελλήνια συνέδρια εκ των οποίων 22 προφορικές, 6 συμμετοχές στη συγγραφή συγγραμάτων) αλλά και το εκπαιδευτικό του έργο (συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικευομένων και προπτυχιακών φοιτητών της Θεραπευτικής Κλινικής του ΕΚΠΑ αλλά και τη συμμετοχή του ως εκπαιδευτής στην ΕΑΚΟ). Ο Δρ Τσιρώνης είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαικής, Αμερικάνικής και Ελληνικής Ογκολογικής εταιρείας καθώς και εκλεγμένο μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Ομάδας Νέων Ελλήνων Ογκολόγων. Από τον 2/2021 συνεργάζεται με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μετέχοντας στην κλινική άσκηση φοιτητών Ιατρικής.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

1/2018 – 10/2019: Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», Θεραπευτική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιματολογική – Ογκολογική Μονάδα, Ακαδημαϊκός Υπότροφος. 8/2017 – 10/2017: Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», Θεραπευτική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιματολογική – Ογκολογική Μονάδα, παράταση σύμβασης. 8/2014 – 8/2017: Γενικό Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», Θεραπευτική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιματολογική –Ογκολογική Μονάδα, άσκηση στην Παθολογική Ογκολογία. 6/2013 – 4/2014: Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», Ά Παθολογική Κλινική, παράταση σύμβασης. 12/2012 – 6/2013: Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Ιπποκράτειο», Β΄ Παθολογική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Αιματολογίας, άσκηση στην Αιματολογία προς απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Παθολογικής Ογκολογίας. 11/2010 – 1/2012: Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», Ά Παθολογική Κλινική, άσκηση στην Παθολογία προς απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Παθολογικής Ογκολογίας. 2/2010 – 10/2010: Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ως «ιατρός ανευ ειδικότητας». 5/2008 – 7/2009: Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων “Γ. Χατζηκώστα”, Κέντρο Υγείας Πραμάντων, Π. Ι. Ανατολικής, υπηρεσία υπαίθρου.