Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Βασιλική Κωνσταντάκη

Αναισθησιολόγος

Για ραντεβού:

25202796

Γραφείο ιατρού:

25202891
Νοσοκομείο: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
Τμήμα: Αναισθησιολογικό

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Αναισθησιολόγος

Βιογραφικό

Η Δρ. Κωνσταντάκη Βασιλική είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου της Σερβίας και Μαυροβουνίου. Ολοκλήρωσε την Ειδηκότητα της Αναισθησιολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραία “Τζανειο” και απέκτησε τον τίτλο της Ειδικότητας της Αναισθησιολογίας απο την Περιφέρεια Αττικής. Είναι κάτοχος του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής (ΕΠΙ) του ΕΚΑΒ Αθηνών. Η Δρ. Κωνσταντάκη Βασιλική έχει Μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου. Επιπλέον είναι υπό εκπόνηση η διπλωματική της εργασία του Μεταπτυχιακού τίτλου του ΕΚΠΑ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με θέμα “Διεθνής Ιατρική -Διαχείριση Κρίσεων Υγείας” καθώς και εν εξελίξει του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα “Διαχείριση και Αποκατάσταση Βαρέως Πάσχοντα”. Έχει ενεργή συμμετοχή σε εκπαιδευτικά Προγράμματα, Συνέδρια και Σεμινάρια με παρουσιάσεις και εργασίες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Χορηγεί Αναισθησία (Γενική, Περιοχική, Καταστολή -Αναλγησία) σε ευρή φάσμα προγραμματισμένων και επείγουσων χειρουργικών επεμβάσεων στο χώρο του χειρουργείου αλλά και εκτός (ΤΑΕΠ, MRI,CT κ.α) και επιπλέον διαχειρίζεται ασθενείς υψηλού κινδύνου. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Λεμεσού, της Αναισθησιολογικής Εταιρίας Κύπρου και της Αναισθησιολογικής Εταιρίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος.

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

2005 -2006 Υπηρεσία Υπέθρου στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου “Βαρδάκειο & Πρώιο” και στο Γ.Ν -Κ.Υ Νάξου. 2007 -2008 Ειδικευόμενη Ιατρός Αναισθησιολογίας στο Γ.Ν Δράμας. 2008 -2012 Ειδικευόμενη Ιατρός Αναισθησιολογίας στο Γ.Ν Πειραία “Τζάνειο” και παράταση έως το 2013 ως υπεράριθμη Ειδικευόμενη Αναισθησιολογίας. 2009 -2014 Εφημερεύουσα Ιατρός της ΜΕΘ και ΜΑΦ της Ιδιωτικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ του ΟΜΙΛΟΥ ΥΓΕΙΑ. 15.01.2014 – 04.02.2015 Επικουρική Επιμελητρία Αναισθησιολογίας (ΜΕΘ -Αναισθησιολογικό τμήμα) του Γ.Ν Κορίνθου. 05.02.2015 -ΣΗΜΕΡΑ Ιατρικός Λειτουργός 1ης Τάξεως ως Αναισθησιολόγος στο Γ.Ν Λεμεσού.