Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Δρ. Βασιλική Μαυροειδή

Ενδοκρινολόγος

Για ραντεβού:

22405101

Γραφείο ιατρού:

22405101
Νοσοκομείο: Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ
Τμήμα: Ενδοκρινολογικό

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Ακύρωση ραντεβού

Συμπληρώστε τα στοιχεια σας και ενας αντίπροσωπος του νοσοκομείου θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 48 ωρών για να σας προσφέρει επιλογές σχετικά με το αίτημα σας. Οι ασθενείς που ζητούν ραντεβού πρέπει να έχουν παραπομπή από τον προσωπικό τους γιατρό.

Hour Minute

Επικοινωνία

Εξειδίκευση

Ενδοκρινολόγος

Βιογραφικό

Η δρ Βασιλική Μαυροειδή αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το ίδιο Πανεπιστήμιο, με αντικείμενο μελέτης το σακχαρώδη διαβήτη και συγκεκριμένα σε πειραματόζωα με νεφροπάθεια από σακχαρώδη διαβήτη τύπου I, διερευνήθηκαν οι μηχανισμοί δράσης των νεότερων αντιπρωτεϊνουρικών θεραπειών, σε επίπεδο ενζυμικών λειτουργιών του νεφρικού σπειράματος και ιδίως του ποδοκυττάρου. Έλαβε την ειδικότητα Ενδοκρινολογία- Σακχαρώδης Διαβήτης – Μεταβολισμός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό». Η δρ Βασιλική Μαυροειδή έχει συμμετοχή σε περισσότερες από 60 παρουσιάσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια και δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συμμετοχή σε συγγραφή κεφαλαίου βιβλίου, συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα κατά τη διάρκεια εκπόνησης της διδακτορικής της διατριβής και της ειδίκευσής της, καθώς και 4 βραβεύσεις (καλύτερη προφορική και αναρτημένη ανακοίνωση, Young Investigator Award).

Επαγγελματική Προϋπηρεσία:

07/02/2012- 15/08/2013: Ειδικότητα Παθολογίας, Α΄ Παθολογική Κλινική, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΓΝΑ Λαϊκό. 16/08/2013→16/08/2014: Παράταση παραμονής σε έμμισθη θέση μετά την ολοκλήρωση της ειδίκευσης Α΄ Παθολογική Κλινική, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΓΝΑ Λαϊκό. 16/11/2015- 05/11/2018: Ειδικότητα Ενδοκρινολογίας, Κλινική Παθολογικής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΓΝΑ Λαϊκό. 06/11/2018-15/11/2019: Ειδικότητα Ενδοκρινολογίας, Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική & Ειδική Νοσολογία, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΓΝΑ Λαϊκό. 16/11/2019-15/10/2020: Παράταση παραμονής σε έμμισθη θέση μετά την ολοκλήρωση της ειδίκευσης στην Ενδοκρινολογία, Α΄ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική & Ειδική Νοσολογία, Ιατρική Σχολή, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΓΝΑ Λαϊκό. 02/11/2020- Σήμερα: Ενδοκρινολόγος στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ