Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn
23 Αυγούστου, 2022

Ενναλακτικός και γρήγορος τρόπος διευθέτησης ραντεβού

750 ιατροί όλων των Ειδικοτήτων στη διάθεσή των πολιτών για διαδικτυακή διευθέτηση ραντεβού – Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί μερικά λεπτά

Η ψηφιακή μεταμόρφωση, ο συνεχής εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, αποτελούν βασικούς στόχους του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός προσφέρει στο κοινό με μεγάλη επιτυχία εδώ και ένα περίπου χρόνο εναλλακτικό και γρήγορο τρόπο διευθέτησης ραντεβού με τους 750 ιατρούς όλων των Ειδικοτήτων που εργάζονται στα νοσηλευτήρια του. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ΟΚΥπΥ.

Στην ενότητα «Κλείσε ραντεβού με Ιατρό» ( https://shso.org.cy/anazitisi-iatrou/) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για τους ιατρούς του ΟΚΥπΥ και ο καθένας μπορεί να αιτηθεί, οποιαδήποτε ώρα της μέρας, τη διευθέτηση ραντεβού με τη συμπλήρωση σχετικής φόρμας.

Με την υποβολή του αιτήματος, ο αρμόδιος λειτουργός του ΟΚΥπΥ, επικοινωνεί τηλεφωνικά σε διάστημα που δεν ξεπερνά τις 48 ώρες, για επιβεβαίωση και τελική διευθέτηση του ραντεβού.

Το κοινό μπορεί να συνεχίσει να διευθετεί και τηλεφωνικά ραντεβού με γιατρούς του ΟΚΥπΥ, τηλεφωνώντας στον εκάστοτε τηλεφωνικό αριθμό του κάθε νοσοκομείου.

Προηγούμενο Όλα τα Νέα Επόμενο