Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn
11 Οκτωβρίου, 2023

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας 10 Οκτωβρίου 2023, διοργανώθηκαν διάφορες εκδηλώσεις στον χώρο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας, με στόχο να τεθεί ένα τέλος στο στίγμα και την διάκριση κατά των ατόμων με Ψυχικές Διαταραχές.

Κατά την διάρκεια του πρωινού πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία της Κλινικής Οξέων Περιστατικών Ανδρών (Κ.Ο.Π.Α) και του Κέντρου Αίματος και στη συνέχεια προσφέρθηκε φαγητό και ροφήματα τόσο στους εθελοντές αιμοδότες, όσο και στο προσωπικό και στους νοσηλευόμενους της Κλινικής.

Κατά τις βραδινές ώρες πραγματοποιήθηκε Μουσική Εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Αθαλάσσας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Συμβούλιο Επισκέψεων και Ευημερίας Ασθενών Νοσοκομείου Αθαλάσσας σε συνεργασία με την Νοσηλευτική Διεύθυνση και την Επιτροπή Ψυχαγωγίας του Νοσοκομείου Αθαλάσσας και τη Διεύθυνση των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας.

Η εκδήλωση τελέστηκε  υπό την αιγίδα της έντιμης Υπουργού Υγείας κ. Πόπης Κανάρη. Την εκδήλωσε προλόγισε η κα Ιωάννα Μουσιούττα. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο ΄Έπαρχος Λευκωσίας, κύριος Ανδρέας Χατζηπάκκος, ο Δρ Λάμπρος Σαμαρτζής, Υπεύθυνος Ψυχίατρος Νοσοκομείου Αθαλάσσας και η Δρ ΄Αννα Παραδεισιώτη, Διευθύντρια Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγειας, εκ μέρους της Υπουργού Υγείας και Διεύθυνσης ΟΚΥπΥ   

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των νοσηλευομένων του Νοσοκομείου Αθαλάσσας.   

Προηγούμενο Όλα τα Νέα Επόμενο