Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Χαιρετισμός

doctor-2

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας Λευκωσίας του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), αποτελούμενη από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ.

Σας καλωσορίζω στo Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε με συνέπεια, υψηλού επιπέδου επιστημονική και ασθενοκεντρική φροντίδα, σε ένα περιβάλλον ανθρώπινο, το οποίο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις.

Οι αξίες μας είναι ο Σεβασμός, η Υπευθυνότητα και η Ομαδικότητα. 

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλείς. Είμαστε σίγουροι ότι ο συνδυασμός της εμπειρίας και του υψηλού επιπέδου επιστημονικής γνώσης του προσωπικού μας, παράλληλα με το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει το νοσοκομείο μας, θα σας κάνουν να αισθάνεστε εμπιστοσύνη προς τον οργανισμό μας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Αποστολή μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας αποτελούν τους κύριους στόχους του νοσοκομείου μας. Στο πλαίσιο αυτό, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρίσκεται σε διαδικασία Διαπίστευσης με το Διεθνή Φορέα Accreditation Canada και Πιστοποίησης με βάση τα πρότυπα ISO 9001:2015, 15224:2016 (παροχή υπηρεσιών υγείας) και Διαπίστευση ISO 15189:2012 (κλινικά εργαστήρια).

Ως διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ενθαρρύνουμε την επικοινωνία με τους ασθενείς μας και τις οικογένειές τους και θα θέλαμε να ακούσουμε και από εσάς για τις εμπειρίες σας από το νοσοκομείο μας.

Χρίστος Χρίστου

Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής Διεύθυνσης Λευκωσίας