Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα Covid 19 menu-btn

Χαιρετισμός

doctor-2

Σας καλωσορίζω στην νέα ιστοσελίδα των Νοσοκομείων της Περιφέρειας Πάφου.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ενημερωτικό υλικό για τον τρόπο λειτουργίας του νοσοκομείου, τηλέφωνα επικοινωνίας για διευθέτηση ραντεβού, πληροφορίες για εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς και  άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου καλύπτει τις ανάγκες της Επαρχίας Πάφου στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιατρικής φροντίδας.  Τα Αγροτικά Κέντρα Υγείας Παναγιάς, Φύτης και Σαλαμιούς καλύπτουν ανάγκες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας.

Η υγεία δεν είναι απλώς το σημαντικότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Είναι και ένας τομέας της κοινωνίας, που απαιτεί τις συνεχείς προσπάθειες των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας και τη συνεχή επιστημονική αναβάθμιση και εξέλιξη.

Η συνεργασία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού βοηθά στην προσφορά καλύτερης ποιότητας περίθαλψης στους ασθενείς του νοσοκομείου μας.

Στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου σημαντική είναι η προσφορά του γραμματειακού, λογιστικού, ωρομίσθιου εργατικού και γραφειακού προσωπικού.

 Με ένα σημαντικό έργο υποδομής ενισχύεται ο δημόσιος τομέας της υγείας στην Πάφο. Πρόκειται για τη νέα μονάδα αιμοκάθαρσης η οποία θα φιλοξενεί μια σύγχρονη λειτουργική Μονάδα Αιμοκάθαρσης, με υψηλές αισθητικές και ποιοτικές απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα θα ικανοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των ασθενών, που θα νοσηλεύονται και του προσωπικού, που θα απασχολείται σε αυτό. Το επίκεντρο του σχεδιασμού της νέας Μονάδας θα είναι η παροχή προς τους ασθενείς, ψηλής ποιότητας νοσηλεία, σε ένα σύγχρονο και άρτια μελετημένο από όλες τις απόψεις, περιβάλλον. Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου θα βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η λειτουργικότητα του Νοσοκομείου Πάφου και θα αναβαθμιστεί το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

Χρίστος Νικολάου

Εκτελεστικός Διευθυντής Περιφέρειας Λεμεσού-Πάφου