Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn
18 Οκτωβρίου, 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο του ΟΚΥπΥ με θέμα τις Σύγχρονες Τάσεις και Εξελίξεις στην Υγεία

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων επαγγελματιών Υγείας πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Οκτωβρίου το Διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) με θέμα τις Σύγχρονες Τάσεις & Εξελίξεις στον Τομέα της Υγείας – Προοπτικές 2024. Το Συνέδριο οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Λεμεσού – Πάφου του ΟΚΥπΥ σε ξενοδοχείο στην Πάφο.

Το συνέδριο κάλυψε ένα μεγάλο φάσμα  θεματολογίας και έδωσε την ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της Υγείας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις για τις σημαντικότερες εξελίξεις στον τομέα της Παθολογίας, Χειρουργικής, Λοιμώξεων, Επείγουσας και Εντατικής Θεραπείας καθώς και τις σύγχρονες πρακτικές εφαρμογές και τις προοπτικές του Οργανισμού για το 2024. 

Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση των επαγγελματιών υγείας, αποτελεί ένα από τους  διαχρονικούς στόχους του ΟΚΥπΥ, ούτως ώστε σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δράσεις που υλοποιεί ο Οργανισμός , να είναι σε θέση να παρέχει αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως,

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου δόθηκε πιστοποιητικό παρακολούθησης με ώρες συνεχιζόμενης νοσηλευτικής εκπαίδευσης και έγινε μοριοδότηση της ημερίδας από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Οργανισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα www.shso.org.cy.

Προηγούμενο Όλα τα Νέα Επόμενο