Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn
12 Μαΐου, 2021

O OΚΥπΥ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών και ευγνωμονεί το προσωπικό που δίνει την πιο μεγάλη του μάχη

Στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) τιμούμε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και τις βαθιές μας ευχαριστίες σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται στα νοσηλευτήριά μας.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρα Νοσηλευτών, επανατονίζουμε την αναγνώριση του έργου των χιλιάδων νοσηλευτών, που με αυταπάρνηση, βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά ταυτόχρονα και την παροχή υπηρεσιών και στους υπόλοιπους ασθενείς.

Οι νοσηλεύτριες και νοσηλευτές αποτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες του συστήματος υγείας της χώρας μας. Σώζουν καθημερινά ζωές και κερδίζουν μεγάλες μάχες.

Ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Χρίστης Λοϊζίδης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, σημειώνει: «Η λέξη “ευγνωμοσύνη” είναι μικρή μπροστά στο έργο και την προσφορά των νοσηλευτών που εργάζονται ακατάπαυστα με όλες τους τις δυνάμεις, ειδικά κατά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, καθώς τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ έχουν αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την φροντίδα ασθενών με Covid-19».

Στόχος και δέσμευση του ΟΚΥπΥ παραμένει η διασφάλιση της υγείας των πολιτών, μέσα από τη συνεχή επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού, την τεχνολογική ανάπτυξη, αλλά και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας και των υποδομών.

Ως ο μεγαλύτερος Οργανισμός υγείας στην Κύπρο, με πέραν των 7.000 ανθρώπινου δυναμικού, ο ΟΚΥπΥ, παραμένουμε επικεντρωμένοι στο έργο μας με εφόδια τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση προς κάθε ασθενή.

Προηγούμενο Όλα τα Νέα Επόμενο