Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn
28 Ιουλίου, 2021

Πιο κοντά στον πολίτη με νέα ιστοσελίδα ο ΟΚΥπΥ

Όλες οι πληροφορίες για τα νοσηλευτήρια, τμήματα και υπηρεσίες του Οργανισμού με ένα click

Τη δυνατότητα να γνωρίσει και να αντλήσει χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα νοσηλευτήρια, Διευθύνσεις, τμήματα και υπηρεσίες του, προσφέρει στους πολίτες, μέσω της ανανεωμένης και σύγχρονης ιστοσελίδας του (https://shso.org.cy/), ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Στην Ενότητα «Νοσοκομεία» (https://shso.org.cy/hospital/) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για τα 8 Νοσηλευτήρια του Οργανισμού -Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, Νοσοκομείο Τροόδους και Νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς-, τα Τμήματα και τις Κλινικές που διαθέτουν, τον αριθμό του προσωπικού που τα στελεχώνουν και των ασθενών που εξυπηρετούν, όπως επίσης και τους τρόπους επικοινωνίας μαζί τους.

Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν και για τα 38 Κέντρα Υγείας (https://shso.org.cy/health-centre/) που λειτουργούν σε όλες τις πόλεις και επαρχίες και τους προσωπικούς ιατρούς που εργάζονται σε αυτά.

Στη σύγχρονη ιστοσελίδα του ΟΚΥπΥ υπάρχουν πληροφορίες για τη Διεύθυνση Ασθενοφόρων (https://shso.org.cy/diefthynsi-asthenoforon/) και τους σταθμούς ασθενοφόρων ανά το παγκύπριο, καθώς και για τα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να δηλώσουν οι πολίτες όταν καλούν στο 112 και το 22887171.

Επίσης,  οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας (https://shso.org.cy/hospital/iperisies-psixikis-igeias/), τις Δομές και τις υπηρεσίες που προσφέρουν και να γνωρίσουν τους Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και Εργοθεραπευτές που τις στελεχώνουν.

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον ίδιο τον Οργανισμό (https://shso.org.cy/profil-organismou/) όπως, οι ανοικτές θέσεις εργασίας οι πιστοποιήσεις που έχει λάβει, τα τελευταία νέα του,  κ.ά.

Διευθέτησε διαδικτυακά το ραντεβού σου

Ο ΟΚΥπΥ,  μέσω της νέας ιστοσελίδας του προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες να γνωρίσουν τους 800, σχεδόν, ιατρούς του Οργανισμού και να ζητήσουν διαδικτυακά  ραντεβού, οποιαδήποτε ώρα , συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Σημειώνεται ότι, μετά την υποβολή του αιτήματος αρμόδιος λειτουργός του ΟΚΥπΥ στο νοσηλευτήριο που εργάζεται ο ιατρός, επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον πολίτη σε διάστημα που δεν ξεπερνά τις 48 ώρες, για τη διευθέτηση του ραντεβού.

Πλήρωσε με κάρτα ανέπαφα και με ασφάλεια

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του, ο ΟΚΥπΥ προσφέρει πλέον και τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα, ανέπαφα και με ασφάλεια, σε όλα τα νοσηλευτήρια του. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν στα σημεία εγγραφών και τα ταμεία των νοσοκομείων.

Σύντομα η δυνατότητα αυτή θα επεκταθεί και στα Κέντρα Υγείας του Οργανισμού.

Η ψηφιακή μεταμόρφωση, ο συνεχής εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση των υπηρεσιών είναι προτεραιότητα για τον ΟΚΥπΥ και υλοποιείται βάση ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού και εγκεκριμένου πλάνου. Στόχος του Οργανισμού είναι η διασφάλιση της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας σε όλους τους πολίτες.

Προηγούμενο Όλα τα Νέα Επόμενο