Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn
16 Σεπτεμβρίου, 2020

Πραγματικές Ανθρώπινες Ιστορίες ν2

Κύριε Διευθυντά

Έχω την υποχρέωση σαν άνθρωπος να μην αφήσω και προσπεράσω να επαινέσω το έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο Πάφου. Το Σάββατο το μεσημέρι αισθάνθηκα τα συμπτώματα της κολπικής μαρμαρυγής. Η μόνη λύση ήταν εσπευσμένα να επισκεφθώ το νοσοκομείο Πάφου. Στις πρώτες βοήθειες με τα απρόοπτα περιστατικά πολλά και παράξενα. Σε πολύ σύντομο διάστημα έγινε εισαγωγή στην καρδιολογική κλινική. Ήθελα εδώ να εξαίρω την επιστημονική κατάρτιση της εφημερεύοντος ιατρού Κας Αριάδνης Στυλιανού.

Το χαμόγελο με λόγο παρηγορητικό για να ηρεμήσω από τους ανεβασμένους σφυγμούς και με τις αναλύσεις κλπ πέρασε ένα βράδυ δύσκολο για μένα. Οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες πραγματικά μηχανάκια όλο το βράδυ να παρακολουθούν τους ασθενείς με πολύ πιο δύσκολα από εμένα περιστατικά. Ειλικρινά αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο. Στις επόμενες  ημέρες οι ιατροί και ο διευθυντής της κλινικής με πολύ εμπειρία και πολύ αγάπη για το λειτούργημα, τα αποτελέσματα είναι θετικά.

Ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ιατρούς ,να εξαίρω την επιστημονική κατάρτιση το φιλότιμο και την αγάπη στους συνανθρώπους μας. Την Κυρία Αριάδνη Στυλιανού που ήταν η υπεύθυνη ιατρός για μένα, με πολύ υπομονή και απέραντη γνώση και εμπειρία αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας μου.

Με εκτίμηση

Προηγούμενο Όλα τα Νέα Επόμενο