Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Κλείστε ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να κλείσετε ένα ραντεβού.

Ακύρωση ραντεβού

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο για να ακυρώσετε ένα ραντεβού.

Hour Minute

Επικοινωνία

Προφίλ

Τα Εξωτερικά Ιατρεία της Ουρολογίας βρίσκονται στο ισόγειο του νοσοκομείου σε έναν καθαρό χώρο, πλήρως εξοπλισμένο, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών, ασθενών και συνοδών καθώς και νοσηλευόμενων ασθενών σε διάφορες κλινικές του Νοσοκομείου μας.

Για πληροφορίες και προγραμματισμό του ραντεβού σας, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 23200114. Η ώρα προσέλευσης στο ιατρείο καθορίζεται όταν κλείνετε ραντεβού.

Στα Ε. Ι. της Ουρολογίας διενεργούνται επίσης και μία σειρά από επεμβατικές και μή επεμβατικές διαγνωστικές/θεραπευτικές εξετάσεις και μικροεπεμβάσεις. Στο χώρο μας οι ασθενείς υποβάλλονται σε υπερηχογραφική εξέταση κατά την οποία λαμβάνουμε την πλήρη απεικόνιση του ουροποιητικού συστήματος (νεφροί, ουροδόχος κύστη, προστάτης και όρχεις).

Πλέον υπάρχει η δυνατότητα κυστεοσκόπησης (άκαμπτη και εύκαμπτη) στα πλαίσια διερεύνησης αιματουριών καθώς και για την παρακολούθηση ασθενών με ουροθηλιακό καρκίνωμα της ουροδόχου κύστης.

Επιπροσθέτως, διενεργούνται και θεραπευτικά πρωτόκολλα με ενδοκυστικές εγχύσεις για τους παραπάνω ασθενείς. Με την καθοδήγηση του υπερήχου επιπλέον μπορούμε να διεξάγουμε διορθικές βιοψίες του προστάτη αδένα, καθώς επίσης και τοποθέτηση ή αλλαγή νεφροστομίας.

Υπεύθυνος Τμήματος / Κλινικής: