Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Το  Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αποτελεί το μεγαλύτερο Νοσηλευτήριο της Επαρχίας Λάρνακας και ανήκει στο δίκτυο Νοσοκομείων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, μαζί με τα 7 άλλα Νοσοκομεία που καλύπτουν γεωγραφικά ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο, εξυπηρετώντας τους πολίτες της Επαρχίας και της ευρύτερης περιοχής. Το Νοσοκομείο διαθέτει 4 χειρουργικές αίθουσες, 202 κλίνες νοσηλείας ασθενών, 51 κλίνες Ημερήσιας Φροντίδας εξυπηρετώντας μεταξύ άλλων θαλασσαιμικούς ασθενείς και αιμοκαθαρόμενους. Το Νοσοκομείο διαθέτει Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και περιθάλπτει όλα τα επείγοντα περιστατικά της Επαρχίας.  Από τον Δεκέμβριο του 2022, στο Νοσοκομείο λειτουργεί Μοναδα Εντατικης Θεραπειας με 6 Εντατικολόγους. 

Στο Νοσοκομείο παρέχονται επίσης εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας μεταξύ των οποίων και οι ακόλουθες:

– Το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου είναι το μόνο τμήμα στο δίκτυο των Νοσοκομείων του ΟΚΥπΥ το οποίο παρέχει την υπηρεσία της μανομετρίας οισοφάγου κατά τη διάρκεια της οποίας ελέγχεται η λειτουργία του οισοφάγου.

– Το Δερματολογικό τμήμα διαθέτει το τελευταίου τύπου μηχάνημα PUVA για την αντιμετώπιση της Ψωρίασης.

– Το Ακτινολογικό Τμήμα διαθέτει εξοπλισμό για 3D εξέταση Άνω και Κάτω Γνάθου καθώς επίσης και εξοπλισμό για Λιπομέτρηση Οργάνων .

– Το Φυσιοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου Λάρνακας διαθέτει την μεγαλύτερη θερμαινόμενη πισίνα με μηχανισμό υδρομασάζ,  από όλα τα φυσιοθεραπευτηρια του ΟΚΥπΥ και τα Ιδιωτικά Φυσιοθεραπευτήρια της Επαρχίας Λάρνακας. Το Τμήμα διαθέτει επίσης τα τελευταίου τύπου Μηχανήματα Ηλεκτροθεραπείας και τμήμα Παιδιατρικής Φυσιοθεραπείας.

– Το εξειδικευμένο ιατρείο ολιστικής αντιμετώπισης της Παχυσαρκίας το οποίο απαρτίζεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας στην Παχυσαρκία

Οι αριθμοί καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη σας

icon-doctor
+

Ιατρικό Προσωπικό

icon-departments

Τμήματα

icon-patients
+

Ασθενείς που έλαβαν θεραπεία

Τα πιο πάνω στατιστικά αφορούν το έτος 2022