Ασθενοφόρα / Επείγοντα Ασθεν. / Επείγοντα ΤΑΕΠ menu-btn

Το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ (ΝΑΜ ΙΙΙ) αποτελεί από το 1984 το μοναδικό εξειδικευμένο νοσοκομείο για την Μητέρα και το Παιδί στην Κύπρο. Το ΝΑΜ ΙΙΙ ανήκει στο δίκτυο Νοσοκομείων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, μαζί με τα 7 άλλα Νοσοκομεία που καλύπτουν γεωγραφικά ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο, παρέχοντας πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια  και τριτοβάθμια περίθαλψη. 

Πρωταρχικός σκοπός του ΝΑΜ ΙΙΙ είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών υγείας διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, αίθουσες τοκετών και Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Παίδων, εξειδικευμένο κέντρο προγεννητικού ελέγχου, κλινική γενετικής και μεταβολικών νοσημάτων, κλινικές παιδοπνευμολογίας, παιδονεφρολογίας, παιδορευματολογίας, παιδοογκολογικής, παιδοενδοκρινολογίας, παιδοογκολογικής, παιδοαιματολογικής κα. Το επιστημονικό επιτελείο παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα σε 24ωρη βάση με εφημερεύοντες γιατρούς, μαίες, διπλωματούχες νοσοκόμες και πλήθος άλλο υποστηρικτικό προσωπικό.

Το Νοσοκομείο διαθέτει 182 κλίνες σε θαλάμους και 59 κλίνες ημερήσιας νοσηλείας, 5 χειρουργικές αίθουσες και στελεχώνεται από 75 ιατρικούς λειτουργούς, 344 νοσηλευτικούς λειτουργούς και 50 επαγγελματίες υγείας.

Οι αριθμοί καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη σας

icon-doctor
+

Ιατρικό Προσωπικό

icon-departments

Τμήματα

icon-patients
+

Ασθενείς που έλαβαν θεραπεία

Τα πιο πάνω στατιστικά αφορούν το έτος 2022